Bolesti na hrudi u ženy

bubka23
4. jan 2023

Ahojte mali ste to niektorá? Už neviem čo mám robiť, pár týždňov bol pokoj alebo to tak nebolo, ale už neviem , chce sa mi plakať stále, aj s bolesti aj emócie.
Asi na konci októbra za začiatkom novembra ma jedno ráno pri obúvaní sa, pri odchode do práce pichlo na hrudníku. V ten deň som možno ešte pár krát cítila bolesti , takú záťaž, pichanie , nič ťažké som nemohla zodvihnúť, vlastne to stále nemôžem, a akokeby sa mi ťažko dýchalo.
Ďalšie dni to isté aj keď som nič nerobila, alebo bola v kľude.. Nevedela som sa poriadne zohnúť a občas ani vystrieť poriadne, lebo sa mi hneď ťažko dýchalo. Potom to prestalo na pár dní, - možno pár týždňov ,a zas mám také isté bolesti. Len teraz by som povedala že sa to zhoršilo , cítim to len cez deň keď fungujem, v noci sa nebudím na bolesti ani nič podobné.. Ostrú bolesť po celom hrudníku, pichanie , záťaž, a akokeby mi išlo srdce vyskočiť alebo silné búšenie, tlak mám stále v poriadku.. Mám návaly normálne mi je zima že som oblečená mám mikinu na sebe, ale vo vnútri tela akokeby mi bolo teplo, aj keď sa vyzlečiem zostane mi hneď zima, alebo som spotená.
(Robím sklade, kde sa naťahujem z ťažkými krabicami , paletami ,tovarom , môže to s tým súvisieť??)

Prosím vás čo by dr robili? Aký by bol postup? Kde všade by ma poslali? Nejaké lieky na bolesť,? alebo nejaké infúzie? Musela by som si na echu vyzliekať podprsenku?

Už som zúfalá, od malička sa bojím všetkých doktorov, aj keď mi nič nebudú robiť, hlavne toho aby to nebolo niečo vážne.. Ževraj to po pár týždňoch prejde, no neprešlo.. Už neviem ako mám sedieť ležať, aby ma to nebolelo stále, alebo nie až tak.. Nič okrem hrude má nebolelo / nebolí.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lukbe
4. jan 2023

@bubka23 môže to byť "len" z chrbtice, ale aj priedušky, pľúca alebo kadečo iné. Nie som však lekár, nie je múdre od októbra s tým nič nerobiť.

danulicek
4. jan 2023

Urcite treba ísť k lekárovi. Môže to byt chrbticou, môže to byt srdce, pľúca, čokoľvek. Mna obvodná poslala najskôr na pľúcne, tam všetko ok. Potom na interne, robili mi ct, ekg a podobne. Ešte ma čaká kardiologia. Zoberie ti to nejaky čas, ale radsej vediet, či čosi nemas ako keď ta jedného dňa vystrie a bude neskoro.

bubka23
autor
4. jan 2023

Baby bola som hneď v novembri asi po dvoch týždňoch keďže to neustupovalo, a som myslela že som si len niečo natiahla že to prejde.. Bola som u obvodnej hneď ma popozerala , po mačkala hruď, zmerala tlak u nich mávam vždy trošku zvýšený so stresu atď.. zobrala krv aj moč to všetko som mala v poriadku

bubka23
autor
4. jan 2023

@lukbe ale mňa chrbtica nebolí, ani nebolela

viestta
4. jan 2023

@bubka23 čudovala by si sa kde všade dokáže biet z chrbtice. Keď máš fyzicky náročnú prácu, najskôr to bude chrbtica. Obzvlášť ak bremena zdvihas nesprávnym pohybom

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubka23
autor
4. jan 2023

@viestta som tam už tri roky a hej je to ťažké aj naše ženské, nie to ešte chlapské zdvíhať, ono niektoré sa dajú, ale dve päť desať kilove je už dosť čo nevieme ani len z palety pohnúť nie to preniesť na ďalšiu paletu..

xnatalkax
4. jan 2023

@bubka23 vies co a nie je to uzkost?

loginexistuje
4. jan 2023

bud to je chrbtica alebo stres uzkost psychika

problem so srdcom ci plucami mava ine prejavy

bubka23
autor
4. jan 2023

@ninka297 napríklad prosím ťa aký? mám nábeh na epilepsiu, ( sestra sa lieči už pár rokov) ale mám to všetko v poriadku.. nič som nemala..
Už som v detstve mala raz holter na srdci , lebo som odpadávala , ( to odpadáva nie, so sestrou od mala, ako predčasné narodené dvojičky zo 7meho mesiaca )a zistili mala som všetky výsledky v poriadku, ukončili to tým že som prudko narástla a nestihlo ma prekrvovať , odvtedy mám na stehnách aj na bruchu krížoch strie čo mi zostali