Ahojte potrebovala by som poradit. Zacal mi rast zub mudrosti uz tyzden mam bolesti,na dolnej sanke v pravo mam uz aj kopcek. S tymito problemami ma boli aj ucho a v krku. Prosim nematr daky domaci recept proti bolesti? Dakujem za rady
@lussynka2106 zajtra k zubarovi , ked sa bude dať nareze ti dasno, tým uvolni cestu zubu, ak ma spravny smer a moze tam ostať
Iha nezávidím a čudujem sa že tak dlho vydrzis. Ozaj ísť čím skôr zubarke ja som mala taký problem tiež a po troch dňoch som išla vložila mi tam nejakú drenaz alebo čo to bolo a bolesti aj opuch prešiel za deň.
No to je horsie ze som objednana k zu arke ale najblizsi volny termin mi dala az o mesiac a ine ma vziat nechcu. Aj ked som si pytala plateny termin
@lussynka2106 daj si k
@lussynka2106 prepáč, blbne mi telefón.. daj si klinček normálne celý na to dasno trochu zakusni a chvíľu to tam drz, malo by to znecitliviet trochu..
Skusim dakujem priatel mi priniesol aj propolis domaci ale ten to len na chvilku znecitlivy
@lussynka2106 chod na pohotovosť
@lussynka2106 ja pracujem v zub. Ambulancii, a ked k nam pride pacient s bolestou tak ho berieme prednostne pred objednanymi pacientmi. To co mas za zubarku, prosim ta ?
@lussynka2106 ak prides rano,vezme ta ako bolestivy pripad...tak to zubari maju...rano bolestive,objednani pacienti a medzitym ked ma cas ostatni co cakaju....nepozeraj na to,ze ta objednala o mesiac...ak ta to boli,treba to riesit hned
No moja zubarka je hrozna mam rozvrtane 2 zuby a nedokoncene a este ich nechce dokoncit len pyta peniaze. Nevie robit zuby mojmu priatelovy kvoli jej nekvalitnej praci vypadola uz 4 krat korunka.
@lussynka2106 Len zo zaujimavosti-preco chodíte k takej zubarke a este jej aj platite....😖
Prvy krat som tam bola hned po skole lebo ma ako jedina chcela prijat ale az neskor sme aj s priatelom zistili co je zac. Teraz hladame daku zubarku dobru ale zatial marne
@lussynka2106 no ako ? bola si niekde s tým zubom ?
Ahoj zajtra idem k zubarke ale bolesti uz ustupuju ale radsej nech sa mi pozrie na to a dakujem za opytanie
@lussynka2106 aké domáce recepty očakávaš? Že ti to niekto vytrhne doma v kuchyni? 🙄
Dnes si daj niečo od bolesti, brufen, paralen alebo čokoľvek, čo máš doma a zajtra ráno choď k zubárovi, nech spraví rtg a zhodnotí, či to zvládne vytiahnuť sám alebo ťa pošle na stomatochirurgiu.