Bolesti medzi bedrovými kosťami

nika11103
29. nov 2020

Ahojte, idem si k Vám skúsenejším po radu. Od včera mám bolesti, ale neviem definovat kde presne . Pociťujem to hneď nad pochvou medzi bedrovymi kosťami v strede, neviem či to je podbrušku, to je zrejme vyššie. Je to skôr taký tlak a zintenzivnie pri smiani, kašľani, na wc . Neviete čo by to mohlo byt ? Skúsim pridať aj foto kde asi v ktorých miestach.

Pekne ďakujem

nika11103
autor
29. nov 2020

Tuto približne zakruzkovane miesto

veronikaszabova
29. nov 2020

@nika11103 nemas ovulaciu?

nika11103
autor
29. nov 2020

@veronikaszabova Veronika nemám hneď mi napadli vaječníky ale teraz je to skôr na pravej strane ... no sak nebudem tu otravovat keď ro bude nevydržateľné pôjdem lekárovi ďakujem 🙂

veronikaszabova
29. nov 2020

@nika11103 snad to nebude nic vazne.

majulino
29. nov 2020

Je to maternica podla mna. Teda aspon u mna a vtedy ,ak sa natahujem s niečím tazkym. Mám ju spadnutu

nika11103
autor
29. nov 2020

Preto sa pýtam dievčatá , áno chodila som do školy aj na biológiu ale ja prisaham že som si v živote necítila nič ja naozaj neviem že vôbec nejakú maternicu alebo vaječníky mám viem podľa obrázkov kde sa to zhruba na tele nachádza ale mna tam v živote nič chvalabohu nebolelo ... a tetaz zrazu toto hm nechápem

veroonikadan
30. nov 2020

bola si s tym dnes u lekara? 🙂

nika11103
autor
30. nov 2020

Nie nebola, dnes som mala ešte voľno tak som cely deň prelezala a horúca vaňa plus algifen, je to trosku lepšie uvidím čo zajtra. Ale umierať neumieram zatiaľ tak snáď je to len prechladnutie