Potrebujem poradiť.. mám extrémne bolesti v podbrušku a strašne ma tam dole páli pri močení aj mimo neho a stále mám aj nutkanie ísť na wc, nedáva mi to celú noc spať. Najhoršie je, že moja Dr má dovolenku a neviem čo robiť. Takéto bolesti som ešte ozaj nikdy nemala, vedel by mi niekto odporučiť niečo z lekárne čo pomáha na takéto prípady? Minimálne či niekto skúšal na tie bolesti aj klasické lieky od bolesti či to vôbec zaberá, pripadne čo pomáha aj pri tom pálení. Je to ozaj neznesiteľné a už som zúfalá.
Niekto určite tvoju doktorku zastupuje zavolaj si nech ti aspoň monural predpisu kúp si uronal brusnice a urologicky caj
Kazdy vseobecny lekar ma zastupujuceho lekara, tak chod k nemu nech vysetri moc a predpise liecbu. Ak mas zapal mocovych ciest nic volnopredajne ti nepomoze, idu sviatky, skoncis na pohotovosti
Ako prva pomoc normalne alkoholicke pivo. Podporuje mocenie a ta mala davka alkoholu v pive otupi bolest. Je to okamzita ulava. Potom kup Urinal akut forte v lekarni a daj si ho az potom, co sa preplachnes pivom, aby si ho zbytocne nevycikala. Ale idealne by boli samozrejme antibiotika.
najhoršie na tom je že antibiotiká som akurát dobrala, mala som síce len 5 dni ale mám to horšie než pred nimi
Chod na pohotovost, potrebujes antibiotika. Urologicky caj, teplo a klud. Po par dnoch budes ok. Zanedbany zapal moc.ciest moze vyjst vyssie, zapali sa ti oblicka a az to su bolesti..