Ahojte mam dost silne bolesti v oblasti krizov na pravej strane a bolesti v podbrusku.Bolest sa meni rozne pocas dna ,najviac ustupuje pri chodzi.Vcera vecer uz to vsak bolo neznesitelne tak som vzala ibalgin proti bolesti a preslo mi to ,ziadna bolest.Dnes rano vsak opat ale uz len mierna bolest...Neviete co to moze byt?zapal obliciek uz som raz prekonala ale vtedy som mala aj teploty a bolesti pri moceni.Teraz nic take nemam.Bolesti pretrvavaju tak 5 dni.Mozem byt prechladena odspodu?V poslednom case som travila vela chvil v prirode a sedela som na zemi 🤦♀️
@kukulienka83 mala si aj teploty ?
@miley13 nie vôbec, ja som myslela že na seklo v krížoch...ale keď som dr povedala o bolesti v podbrušku tak hneď že moč a hneď spravila test a vyšiel zápal
@kukulienka83 ja si tiez myslim ze to bude nieco take lebo predtym som ziadne problemy nemala...Dufam teda ze to nie je nic horsie.A ako dlho ta to bolelo?
@miley13 hneď v ten deň som dostala antibiotiká a už na druhý mi bolo lepšie ... Čiže lieky zabrali lebo predtým so 3 dní trpela a nič mi nepomáhalo.
Moze to byť viac veci. Určite si to dajte skontrolovat a nepodcente to
Ja som tak mala vokaky zápal ...ledva dom sa hýbala, ako seknutie v krížoch a až do podbruška to išlo. Z moču mi to dr vyšetrila, že zápal , antibiotiká a už na druhý deň mi boli lepšie...