Bolesti kostrče - metóda L. Mojžišovej

janeska17
30. dec 2021

Mam bolesti kostrce 9 mesiacov. Vysetrena ortopedom, gynekologom, rtg, magneticka panvoveho dna. Nic nenasli. Velmi na to boli pri dotyku v lahu a v sede. Z boku ma ta kostrc neboli ani z vnutornej strany. Bola son raz u fyzio na metode L. Mojzisovej cez rektum. Nepomohlo. Kolko krat ma vyznam to absolvovat kym zistim ze tato metoda mi problem nevyriesi? Uraz som nemala. Tento stav zacal zo dna na den. Bolesti pri stolici nemam ani pri styku. Porod prirodzeny som nemala. Dva krat sekcia. Posledna pred 6 rokmi. Bolest je taka ze ked ma vysetrovali jemne a mackali mi kostrc vyhtkli mi slzy. Mate niekto podobny problem?

tykat
30. dec 2021

@janeska17 chirurg to videl? Moja mama sa tak trapila s kostrcou, rehabky, lieky, masaze...az raz ma to dozralo lebo az plakala ked mala urobit par krokov.. zbalila som ju na pohotovost, tam sme povedali ze ju to rozbolelo akutne, poslali nas na chir. Dr. navliekol rukavicu strcil prst do ...tam kde treba, obkruzil nim dookola, bolest neskutocna, nieco vraj puklo, poskocilo a mama odisla uplne bez bolesti.
Ja mam skusenost tiez, uraz par rokov dozadu, spadla som na schodoch na zadok. Nic mi nebolo ale pravdepodobne sa mi oddelil clanok kostrce. Po rokoch bolest neskutocna, lieky, maste, klud...bolesti sa stupnovali...tak mi dali nejake cipky, revala som ked som si ho davala dnu...pri zavedeni cipku nieco puklo, zatmelo sa mi pred ocami a zrazu bolest prestala a mam odvtedy pokoj.
Cize ja mam najlepsiu skusenost s mech.napravenim. Akurat ze to riadne bolelo ale ten clanok zaskocil tam kam mal.

bennn
30. dec 2021

mal som niečo podobné, ale ortoped nič nenašiel ani z rontgenu, že vraj to je normálne, Teraz už ma nebolí ani tak kostrč ako tie panvové kosti...

ter
Odpoveď bola odstránená
Zobraz