Bolesti kostrče

niba0717
6. mar 2019

Ahojte, rada by som sa s vami poradila, mala som neaky cas bolesti v oblasti krizov, najma okoli obliciek, chytila ma na den aj triaska horucka, myslela som ze nieco s oblickami. Isla som k dr, vysetrit dala moc , vysledky ok, viac neriesila. Teraz vsak posledne noci mam riadne boliesti zasa, v okoli kostrce a vlastne cele krize, s bolestami sa v noci pretacam na druhy bok. Moze to byt zo zdvihania malej? Ma rok a pol a 16 kil, narodila sa ako 5 kilova. Dakujem za rady

ako 5 kilova

eliska13
6. mar 2019

@niba0717 kľudne mohla sa Ti počas tehotenstva pôrodu posunúť panva, kĺb čokoľvek....treba ísť k neurológovi ortopédov môžeš mať niečo pricviknute, natiahnuté ...dá Ti aspoň lieky na uvoľnenie RTG možno mri

miska_kal
6. mar 2019

presne to ma napadlo, ked si napisala, ze mala mala az 5 kg pri porode. podla mna sa ti mohla panva posunut a teraz sa to pomaly zacina ozyvat. mala by si to riesit skor s odbornikom ako s obvodnou

mila06
6. mar 2019

@niba0717 pozor ako zdvihas malu zo zeme, pokrcene kolena a vyrovnany chrbat aby si si nezatazovala chrbticu. Najlepsie je dvihat ju iba ked musis. Samozrejme chod k odbornikom ako ti radili babenky.Tak vela trpezlivosti a nech uz ten chrbat neboli

katkka08
13. mar 2019

@niba0717 A menštruaciu máte zatiaľ v poriadku?Netrpnú vám nohy nemáte kŕče v nohách hlavné v noci?

niba0717
autor
13. mar 2019

@katkka08 tu som mala skor mega silnu ale už sa to upravuje posledne asi tri mesiace a skor sa mi stava že mam strpnute chodidla a patu ale rano to vždy postupne rozchodim

katkka08
13. mar 2019

@niba0717 no podobné to je aj u mňa od pôrodu do minuleho roka som mavala v nocí triašku nebolo to vždy prišlo to z ničoho nič a posledne 2,5 roka chodím po vyšetreniach čo mi len trpnu prsty na nohách až celé chodidlá ,celé nohy strácam stabilitu cit v nohách a keď sedím alebo spím tak potom to je ešte horšie normálne mám ich také paralizovane kim to trošku nerozchodim