Dobry den, moze ma boliet konecnik, spodok chrbta na pravo, bolest brucha vpravo dole, naduvat ma a aj byt zle az navracanie(pocit na zvracanie) ? Poradite mi prosim ? Dakujem
Mne hneď napadlo slepé črevo :/ Akurát čo mi na to nesedí je tá bolesť konečníka
Hemoroidy..
Podráždené hrubé črevo, z toho sú aj vetry a kŕče... Skúsila by som čípky Avenoc od Boironu na prírodnej báze..
No aj slepák hmmm..
Nie som tehotna a nezjedla som nicnezvycajne, teplotu nemam. Brucho ma boli stale a zle mi je hlavne pri jedle(ked jem a po jedle ) a konecnik ked som na velkej na wc.
smer doktor...
Zápal.. Určite na gastro..
@efa123456789 a stolicu maš akú? Ak suchu trvrdu a ťažko z teba ide tak to može byť problém
Ano suchu tvrdu a tazko ide stolica zo mna
@efa123456789 mne sa presne toto iste stava ak málo pijem, menej sa hybem a ako keby ma zapečie a ide to zo mňa ťažko von a boli ma z toho aj črevo aj konečnik
Neviem teda ake maš stravovacie navyky ale mala by si jesť viac vlákniny - obocie a zelenina a menej pečiva a mäsa a piť dostatok tekutin a hlavne pravidelne a nie narazovo že 5 hodin nepijem a potom vypijem liter
Ak maš sedave zamestnanie alebo sa malo hybeš tak je dobre každuv chvilu sa postaviť, poprechadzať a ponaťahovať sa aby sa aj čreva trošku pohybali
Pri kazdom pohybe ma picha alebo boli v chrbte, alebo sedacom svale, nohe. Ani otacat sa nemozem potom ma picha v chrbte., pri sadnuti a postaveni zas medzi nohou a chrbtom ma picha a ako keby mi sekne v nohe pri postaveni a sadnuti.
@efa123456789 to može byť aj nejaky seknuty sval alebo platnička
@efa123456789 také stavy mám aj ja a to denne, skôr je sviatok ak nie. Tiež neviem čo s tým, moja doktora mi na to povedala toľko, že som po pôrode, čo by som chcela, hoci už vtedy to boli rok a pol od pôrodu, teraz to bude 2,5 roka a stále bolí.
@efa123456789 Ahoj osetrenie panvoveho dna byva ucinne aj pri zapche...pouvolnovat svaly...ako dlho mas taky stav?
Uz mesiac mam taky problem.
@efa123456789 no ak máš v blízkosti niekoho kto robí ošetrenie panvového dna chod čím skôr.ja som v BB ak by si chcela
@efa123456789 k lekárovi ist ta nenapadlo?
@efa123456789 ahoj ake si vyšetrenia absolvovala ? .. ja mam podobne a už je to nenormálne.
@efa123456789 prosím a čo ti zistili už sa s tým pár mesiacov trápim a nič
Ahojte, ja mám bolesti v krížoch, vlastne už celá panva, strašne ma nadúva zo všetkého čo zjem, chronická zápcha a najhoršia je nonstop bolesť v konečníku, vyzarujuca dopredu. Je to miestami neznesiteľné, najmä v noci ma budí. Neurologia, gynekolog. v norme, hemoroidy, fistuly nemám... Poslali ma teda na gastro vyšetrenie , na ktoré musim čakať do konca novembra. Šialené🫣😞 Čo mám akože dovtedy robiť? Už som zúfalá...
ach kde začať, môže to byť zápcha, zastavené vetry, slepé črevo, zápal, infekcia,....
chcelo by to trošku upresniť
si tehotná? jedla si niečo nezvyčajné? máš aj teplotu? atď.