Ahojte,
Idem si k Vám po radu. Už niekoľko mesiacov má trápia bolesti kĺbov celého tela. Najvýraznejšie ich pociťujem na prstoch rúk, pričom malíčky mi doslova tŕpnu. Bolesti nie sú vždy rovnako intenzívne, dokonca sú obdobia, keď mi nie je nič. Bola som na krvné testy, reumatoidny faktor negatívny, borelióza vylúčená, štítna žľaza v poriadku... Zo začiatku som tieto bolesti mala len na ľavej ruke, ale rozšírilo sa mi to. Bolesti cítim aj v kolenách, členkoch a bedrovom kĺbe. Neviem, či si to už len nenahivaram, ale kvôli práci som absolvovala očkovanie proti hepatitíde B, Tak ci to nemoze súvisieť aj s tým...Občas pociťujem aj slabosť v ramenách a bolesť krčnej chrbtice. Ďakujem za každú radu, som z toho nervózna a tie bolesti má strasia, či to nemôže byť niečo vážne.
MRI chrbtice..či sú platničky ok
ja mam nieco podobne a reumatologicka mi povedala, ze to mam kvoli hypermobilite
@bambulienka25 Zatiaľ som tam nebola, mala som obdobie, keď to bolo dobré, tak som to neriešila a teraz zas je to týždeň naprd, takže zájdem za všeobecnou a uvidíme, či má pošle aj na ortopediu, ďakujem.
@reluska ďakujem za názor, budem to mať na zreteli.
@archivarka1 ja verím, že aj mňa pošlú na nejaké speci vyšetrenia, možno toto bude jedno z vysvetlenie. Ďakujem. 🙂
áno kľudne to všetko môže byť od chrbtice netreba čakať a šup na vyšetrenie lebo časom sa to môže zhoršiť a pri týchto čakacích dobách na vyšetrenie aj to môže ešte trvať
@77kacena Super, ďakujem, pôjdem hneď v stredu k doktorke....
A tu boreliózy nemáš ze hraničnú? Lebo mam známu co ju vsetko bolelo a mala hraničnú samozrejme všeobecný tvrdil ze to nie je z toho ale našla lekara ktory tvrdí ze to z toho je