Bolesti kĺbov po sýtených nápojoch, čokoláde a hovädzom mäse

gabka109
25. feb 2022

Ahojte, žienky. Obraciam sa na vás, či tu náhodou nenájdem niekoho, kto ma podobný problém a zistil príčinu. Strašne by som bola vďačná... 🙏

Už 10 rokov ju hľadám, vystriedala som kopec odborníkov, imunológa,reumatolológa, gastro... Potravinové intolerancie, biorezonanciu... A na nič som neprišla. Mávam silné bolesti kĺbov (rôznych a vždy iných - raz koleno, raz lakeť, zápästie, atď ) zvyčajne po konzumácii sýtených sladených nápojov, sladkostí z čokolády, ale aj hovädzieho či bravčového mäsa... Nemá to spoločných menovateľov a dnu lekári tiež vylúčili... Ďalej napríklad keď si čo i len upijem z niečoho alkoholického tak celá tvár mi oflekatí a tie fľaky strašne pália...neviem či to súvisí.... Prosím nemá niekto rovnaký problém ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lyci
25. feb 2022

@gabka109 to vyzera na HIT, skusala si nizkohistaminovu dietu?

kalendark
25. feb 2022

@gabka109 možno histaminova intolerancia

majamat
25. feb 2022

veru HIT.

savanna
25. feb 2022

Tak zda sa, ze si si uz presne odsledovala, ktore potraviny ti sposobuju problemy. Co takto ich uplne vylucit? Bez sytenych napojov, cokolady, alkoholu aj bravcoveho ci hovadzieho sa da v pohode prezit.
Mne napr. robi zle cesnak, sojova omacka, mlieko a mliecne produkty, tak ich jednoducho nejem, resp. nahradzam alternativami.

daniela2202
26. feb 2022

@gabka109 myslím že parazity v tele, ješ všetko umelé a si prekyslená