Ahoj žienky. Chcela som sa spýtať..Som dva a pol mesiaca po pôrode. Maličká sa narodila 27.2,, bohužial nám prestala dýchať v brušku pred pôrodom, narodila sa a už nežila..prešli sme si tažkými dňami a stále prechádzame. Do toho ma trápi od pôrodu bolesť tela, bolí ma veľmi križová oblasť, kĺby, svaly..mám pocit akoby ma niekto zbil, v noci keď sa pretáčam, bolesťou sa viem aj prebudiť :( chcela som sa spýtať či je podobná bolesť tela po pôrode zvyčajná alebo sa mi to deje tou zlomenou psychikou. Fyzioterapeutku som si už našla, zatiaľ to ale pretrváva. Snažím sa aj opäť trochu športovať ale bolesť ktorá ma sprevádza každý deň mi to komplikuje. Prejde to až sa telo spevní alebo prečo sa to deje?
@leniska333 tiež som to mala po pôrode, chce to čas a cvičenie. Nie je to psychickeho charakteru. Telo bolo unavené a ubolené.
Úprimnú sústrasť
@leniska333 Zazila som to iste,co ty. A tiez ma po porode boleli svaly,klby,chrbat. Oddychuj,to sa da do normalu casom. Drz sa.
Tiež ma bolela po prvom pôrode celá panva, kĺby, chrbát. Každý krok ma neskutočne bolel a trvalo to dva mesiace. A prešlo to samé. Teraz pol roka po druhom pôrode mi tam skôr iba tak puká, nebolí to, ale je to dosť nepríjemné.
Ďakujem vám za odpovede. Trochu sa mi uľavilo že je to bežné po pôrode a že by to malo prejsť.
Keď vidím všetky tie šťastné mamičky nevypadajú že ich niečo tiež trápi, ale ono asi pri šťastí ktoré prežívajú s bábätkom, na to aj zabudnú.
@leniska333 je mi ľúto čim ste si museli prejsť, zažila som to a po psychickej stránke to chce hlavne čas 🧡 a čo sa týka tej bolesti kĺbov, po pôrode je bežná, mne to trvalo niekoľko mesiacov po každom pôrode. Nepomáhalo mi ani cvičenie, ani doplnky na kĺby a rôzne vitamíny, neskôr to samé úplne ustúpilo.