Bolesti hrdla v 13 tt

petulik_17
29. sep 2018

Som v 13stom týždni tehotenstva a som strašne chorá ☹️ baby boli ma hrdlo kašlem ako blbá kycham a nádcha😶😏... Prosím dajte mi nuaku radu co pomáha aby to rýchlo zymzlo ďakujem veľmi pekne ❤️

veronikaszabova
29. sep 2018

@petulik_17 paralen a babske recepty

petulik_17
autor
29. sep 2018

@veronikaszabova môžem paralen počas tehotenstva? Lebo malo liekov sa môže brat preto som písala sem 😏

dooomca
29. sep 2018

@petulik_17 ...áno Paralen môžeš, potom nejaké homeopatiká a na hrdlo som mala nejakú vodičku na kloktanie a tá mi riadne pomohla

fokuska
29. sep 2018

@petulik_17 Kloktaj so slanou vodou, vyplachuj nos so slanou vodou, vela cerstveho ovocia a zeleniny, cerstve ovocne stavy, zazvorovy caj, lipovy s medom a citronom. Dobre sa oblec, nohy do tepla a vylezat to v posteli.
A este naparovanie - bud nad slanou vodou alebo pridaj bylinky, etericke oleje.

petulik_17
autor
29. sep 2018

@dooomca a neviete prosím vás aká to bola vodička?

petulik_17
autor
29. sep 2018

@fokuska pomôže to kloktanie zo soľou? A žiadne lieky v lekárni si nemám ísť pýtať?

luzzia
29. sep 2018

@petulik_17 ved v lekarni praveze treba povedat, som tehotna, dajte mi, co je vhodne. oni uz vedia, ponuknu moznosti, odtoho su tam. a nie ze ziadne nepytat.

fokuska
29. sep 2018

@petulik_17 Fantasticky to pomaha - cca 1,5 deci teolej vody, daj vela soli a kloktaj kazde 2 hodiny. Ja som ti radila cisto prirodne veci, podla mna je to lepsie ako lieky. Kym nemas horucku.

nela6
29. sep 2018

@petulik_17 mne v tehu pomohlo kloktanie slanej vody, fakt to bol zázrak