Dobre rano chcela by sa spytat uz druhy mam bolesti hlavy ktore neustupuju ani po uziti paralenu ktory mi odporucili v lekarni, som v 12.tyzdni.
Je to bezne taketo bolesti hlavy? Alebo mam ist lekarovi? Prosim o radu (tlak som mala dobry) .
Ja som mala v začiatkoch tehotenstva, možno v 10.tt neskutočnú 3-dňovú migrénu, bolo mi "na zomretie", musela som si zobrať dovolenku z práce, po troch dňoch to prešlo a celé tehotenstvo som mala potom už našťastie od migrén pokoj. Bola som vtedy aj u obvodnej dr. a povolila mi Paralen.
@caramellka tak je to normalne nemam sa bat? Lebo som prvy krat tehotna tak som sa bala ze ci je to bezne , dakujem velmi pekne za odpoved.
@nikolleta888 Ak máte obavy, tak si kľudne zavolajte k lekárovi, zato nič nedáte. Bolesti hlavy môžu byť spôsobené aj zmenou hladiny hormónov v tehotenstve.
@nikolleta888 ja som tiez prve 3 mesiace trpela migrenami. Zabrala mi kombinacia paralen, magnezium (roztahuje cievy, tak asi aj to trosku pomohlo), pila som Fatru a isla som na masaz krcnej chrbtice. Po tomto rituale mi bolest zvykla prejsť.
@nikolleta888 mňa bolieva hlava každý jeden deň celý druhý a tretí mesiac. Nezaberalo nič, potom som si už ani nič nedávala lebo to bolo zbytočne
Začiatok druhého trimestra to ustúpilo
Skús pit viac vody
Dakujem kazdej za odpoved/radu .
@nikolleta888 ahoj, no ja som mala počas prvých štyroch mesiacov migrénu takmer každý deň a vždy večer. Potom to samé prešlo. Paralen som si dávala vždy iba polovicu a k tomu magnézium. Ale človek to musí iba vydržať a prespať. Spánok mi pomohol najviac
@nikolleta888 druhy deň* )