Bolesti hlavy pri sexe

23. jan 2021

Stretli ste sa uz niekto s bolestou hlavy pri sexe?
Mne sa to uz stalo 2x za trnto tyzden,ze pri orgazme ma zacala nahle strasne boliet hlava.Ked sa mi to stalo v nedelu,myslela som ze len som malo pila alebo len tak ma zacala boliet,ale ked sa mi to stalo vcera,bola to taka ukrutna bolest ale len tak v jednom mieste,v spanku a okoli,mne sa az hlava zacala tocit a zostalo mi zle. Lahla som si a ked som sa ani nehybala tak sa mi to trosku zmiernilo,ale nepolavilo mi to uplne,tak som si dala asi po 45munutach tabletku a isla spat

autor
23. jan 2021

Nikto sa s tym nestretol?

sylvia_123
23. jan 2021

mne sa to stalo parkrat ze po orgazme hned nastupila neznesitelna bolest hlavy - ibalgin som si dala. Pricinu neviem.

autor
23. jan 2021

@sylvia_123 ja som sa az zlakla,rozmyslam nad lekarom len som chcela vediet ci sa niekto s tym nestretol

sylvia_123
23. jan 2021

Mozno to suvisi s tym orgazmom - nervove drazdenie, hormony, ak to nemavas casto, neriesila by som to. Ja som to mala asi 5 krat za posledne 2 roky.

pininka1
23. jan 2021

Je to tlakom, ja to mavam bezne. Casto musim dost dlho ostat lezat a vyslovene predychavam co sa mi tak toci hlava. Mam dost nizky tlak.

autor
23. jan 2021

@sylvia_123 no len ja som to mala za tyzden uz 2x t

dadika41
27. apr 2022

Áno aj mne sa to už 2x stalo v poslednej dobe, najhoršie že ma hlava bolela aj na druhý deň,tiež zatiaľ neviem ako to riešiť

anos18
7. aug 2022

Ahojte kočky,aj ste tieto problémy riešili u lekára?