Ahojte,mzm tento problem.PrVdepodobne b zlomeny,ldbo je taky nejaky iny,akoby mi narovnclo kost,ci nejxk zmenilo.Vitim tam casto ako keby tlak.Dychat nim mozem,hoci sa skrivila aj prepa ka.Vyriesi moj problem operacia?Ak mate niekto skusenost,ze by mi nejak ho zrekonstrjovali najma v kostennej casti.Do konkretnej skupiny to nechcem pisat,lebo je to otazka pre sirsiu skupinu ludi,nejde len o estetiku,ale opravu po uraze.
Opravy:pravdepodobne bol zlomeny,narovnalo kost,prepazka,zrekonstruovali,
@kacena4 Viem,des,co som odoslala
co to je pravdepodobne bol zlomeny... nebola si na vysetreni? na rtg? neosetrili ta?? co chces operovat ked ani nie je asi zlomeny?
@kacena4 nebola som nikde,bol opuchnuty,az potom som videla,ked odpuchol
@kacena4 To bolo davno
ako mozes vediet ze bol zlomeny, skryvena prepazka... ked si nebola ani na vysetreni, a bolo to uz davno? pytaj sa dr na vysetreni na MK ludia nemaju vestiacu gulu (sorry)
A doktor niekedy tvoj nos videl? Ak nie, najvyšší čas s tým nosom niekde ísť. Úplne najlepšie na ORL, pýtať si výmenný listok od všeobecného lekára a nechať sa vysetrit.
@viestta
@kacena4jasne,navstevu orl chystam
no myslim, ze toto by mal riesit dr. u ktoreho si bol s urazom, ten zhodnoti v akom stave je nos ci treba operaciu... ale co to ma spolocne s bolestou hlavy neviem... inak nauci sa pisat a citat