Bolesti hlavy po úraze nosa

20. okt 2022

Ahojte,mzm tento problem.PrVdepodobne b zlomeny,ldbo je taky nejaky iny,akoby mi narovnclo kost,ci nejxk zmenilo.Vitim tam casto ako keby tlak.Dychat nim mozem,hoci sa skrivila aj prepa ka.Vyriesi moj problem operacia?Ak mate niekto skusenost,ze by mi nejak ho zrekonstrjovali najma v kostennej casti.Do konkretnej skupiny to nechcem pisat,lebo je to otazka pre sirsiu skupinu ludi,nejde len o estetiku,ale opravu po uraze.

kacena4
20. okt 2022

no myslim, ze toto by mal riesit dr. u ktoreho si bol s urazom, ten zhodnoti v akom stave je nos ci treba operaciu... ale co to ma spolocne s bolestou hlavy neviem... inak nauci sa pisat a citat

autor
20. okt 2022

Opravy:pravdepodobne bol zlomeny,narovnalo kost,prepazka,zrekonstruovali,

autor
20. okt 2022

@kacena4 Viem,des,co som odoslala

kacena4
20. okt 2022

co to je pravdepodobne bol zlomeny... nebola si na vysetreni? na rtg? neosetrili ta?? co chces operovat ked ani nie je asi zlomeny?

autor
20. okt 2022

@kacena4 nebola som nikde,bol opuchnuty,az potom som videla,ked odpuchol

autor
20. okt 2022

@kacena4 To bolo davno

kacena4
20. okt 2022

ako mozes vediet ze bol zlomeny, skryvena prepazka... ked si nebola ani na vysetreni, a bolo to uz davno? pytaj sa dr na vysetreni na MK ludia nemaju vestiacu gulu (sorry)

viestta
20. okt 2022

A doktor niekedy tvoj nos videl? Ak nie, najvyšší čas s tým nosom niekde ísť. Úplne najlepšie na ORL, pýtať si výmenný listok od všeobecného lekára a nechať sa vysetrit.

autor
20. okt 2022

@viestta
@kacena4jasne,navstevu orl chystam