Bolesti hlavy, napínanie, pocity na zvracanie a hnačka.
Mám to druhý deň čo to môže byť?
ešte úpal mi napadá
@patka06 nebola som von už pár dní
a menstruaciu mas kedy ? Niekedy pred zacatim alebo aj po skonceni mozu byt bolesti hlavy a napinanie na zvracanie - moze sa tak prejavovat migrenovy stav (co kludne moze byt kombinacia migreny a pokazeneho zaludka). Ak mas vsak aj hnacku tak bud si nieco pojedla a rozhasila si si travenie alebo je to virozove. Na bolest hlavy pouzi ibalgin na migrenu, nasad dietu (ziadne ovocie, ziadne mliecne, suchsia strava ale dostatok cistej vody a cierny caj - mozes po troske kolu a nasad si probiotika prip. hylak forte. Ak ta to bude drzat dlhsie, zbehni radsej k lekarovi na vylucenie salmonelozy alebo podobnej srandy.
Našu rodinu to trápi už pár dní tiež, celu.. Aši ide niečo vzduchom decká mali aj vysoké horúčky.. našťastie po päť dňoch odznieva
@zuzikak menštruáciu mám 4 deň ale je.uz slabá.
tak ostan v klude doma, daj si nieco na bolest hlavy, dietu a probiotika a neboj sa - o 2 dni by ti to malo same prejst. Ak nie, navstivis lekara. Prip. ho navstiv aj na 3. den ak ti hnacka neustupuje. (tym, ze budes jest dietne a minimum by si uz nemala mat velmi z coho hnackovat. Jedz len varenu mrkvu prip. ryzu, dru tycinky alebo suchy rozok a banan a mozes odbublinkovanu kolu. Na pitie cierny caj (ale nie moc na vecer aby si zaspala) alebo odbublinkovanu mineralku pol na pol s prevarenou a vychladenou vodou. Vydrz pri tejto diete 2 dni a uvidis, ci sa ti stav zlepsuje.
Sú nejaké virozy podľa mňa teraz. Už štyri dni som totálne KO, toto iste hlava ma boli , žalúdok ,mam zimnice , teploty a kazdy deň čosi nove🤦♀️ volala som dr ze sú vírozy tak si dávam paralen a vitamíny
Crevna viroza napriklad. Alebo salmoneloza, alebo len pokazeny zaludok