Bolesti hlavy na spánkoch, pulzovanie v ušiach

inhibiitor
14. dec 2021

Ahojte, vyse tyzdna mam bolesti hlavy na spankoch , a problem s talkim na hrusi(pravdepodobne od chrbtice lebo mám s nou problemy a naprVili ma vcera a je to ovela lepsie) lenze.. mam diagnostikovanu panicku poruchu a hned myslim na zle veci.. tlak na spankoch mam , kazdy vecer upchaty nos he bez kvapiek nezaspim. Dnes sampridalo aj zalhivanie usi a pulzovanie v nich. Ked dom sa nahrial dnes tak mi tam tak svrlikalo a nachbilu to pomohlo.. maji som bol s bolestou hlavy na internom vysetreni a bolo ok vsetko aj tlak aj krv.. ja mam strach z tlakomeru pri pp sa to stava (ani doma di nemozem merat tlak lebo mi ostane zle) myslite ze od maja mozem mat zrazu vysoky tlak a preto ta hlava na spankoch a na dutinach v predklone ked som mal vysledky okej a doteraz dom nemal problemy ziadne.. moz to byt iba ta zastavena nadcha ? Davam si oddnes sinupret tak uvidime.. mne ide len oto ze mam strach ze to je vysoky tlak ale nemozem si ho zmerat :D . Mal som aj tlak na hrudi akoby cviknuty nerv , vcera ma napravili a povolilo to.

simsalabim
14. dec 2021

@inhibiitor kup si smart hodinky, tlak ti zmeraju ani nebudes vediet ako. A prestan sa pozorovat - zamestnaj hlavu niecim - toto robi psychika.

inhibiitor
autor
14. dec 2021

@simsalabim hodinky meraju pulz , ten mam dobrý.. len si pocujem tep srdca v uchu , ale tep max 70

hanelka1
14. dec 2021

@inhibiitor bolesť hlavy plus zalahnute uši plus tlak na hrudi,,,,, to vyzerá na ten problém s chrbticou a k tomu tá panika,,,,magnézium si dávaš? Treba pravidelne vyššiu dávku.

inhibiitor
autor
14. dec 2021

@hanelka1 davam si druhý den zatial magnerot