Mavate niekto problemy skrz nosenia ruska? Ja od kedy to zacalo a nosim aj v praci rusko aj ked nie na cely den odvtedy ma pravidelna kazdy tyzden bolieva hlava. Myslim ze to ma suvis lebo uz po prvom tyzdni ako som ho zacala nosit som mavala take stavy okrem bolenia hlavy ze sa mi par krat az zahmlilo na odpadnutie 😢 neviem ako to mozu znasat ti co ho musia mat cely den
Tiez musim byt v praci v rusku a je to o zvyku.
Neriesim ho uz...je sucast zivota.
@terezka1947 no ja ho ako sucast zivota urcite neberiem..
Ak ja to mavam , ttrochu pomaha ked obca§ vyjdem na vzduch a par krat sa zhlboka nadychnem a viacej pit po troche ale casto....
@anja27 to asi nikto,ale musi sa s tym clivek stotoznit,nic ine neostava.
Skus to jednorazové rusko lepšie sa dýcha cez neho aj ja iba také používam alebo tie také plastové ruska alebo ako sa to vola taky mini štít 😆😅
@anja27 máš rusko či respirátor?este na rusko som si zvykla,ake mám suchý nos stále taký pocit plnosti.Respirátor nosím teraz týždeň do práve a vraciam sa späť k rusku som po covide a ťažko sa mi s ním dýcha.Aj tak respirátor by sa mal nosiť iba pár hodín potom prestávka a potom zase.Ale poznám veľa ľudí, ktorých hlava boli ja mám nízky tlak až hviezdičky vidím aj sucho v ústach...neviem sa potom dodychat čerstvého vzduchu
skuste namiesto latkovych rusok jednorazove... lepsie sa cez nich dycha....