Dobrý deň, už dlhšie obdobie má bolí hlava. Je to taká bolesť, ktorá ide od nosovej prepážky do celej hlavy resp. akoby spoza nosa. Už neviem čo mám robiť. Mám kvôli tomu aj závraty. Nemáte niekto podobný problém?
Na ORL som bola. To je ževraj v poriadku ale nerobili endoskopiu len výtery. Výsledky ešte nie sú.
Mňa to bolieva tiež ale len nos a vrazí to za bulvy to je migréna aj teraz to mám a je to strašné koľko krát by som si nos vybrala keby sa dá
Navyše sa mi striedavo upcha prava nosná dierka ale výtok žiadny...už som si aj poplakala😢
Rtg dutin ti robili? Mozu to byt aj polipy v dutinach....
@ivuska6 prodim popis mi tvoje bolesti mne sa to objavuje pred menzesom aj keď mi skončí ešte sj cez ovulku 😪som na nervy , všetci že dutiny aj som ich mala operované ale neurológ mi teraz povedal že môže ti byt migrena .
@0izidora0 prosim a maká si aj teploty ? Či crp ? Ja mám tento krát pocit že sú to dutiny .bola sa ba orl ?ako ti potvrdila že zápal dutin ? Atb ti dali ake ? Mna boli hlava , pod okom síce nosom dycham dobre sle cítim niekde vzadu nosohltan opuchnuty dom na nervy baby zajtra idem na orl 😪
@tanika Nie chytilo ma to v sobotu. Take divné bolesti a opuch. Ja že mi ide vyrážka? Kukám a nič? V nedeľu som išla na pohotovosť. To som tam pretrpela v čakárni hrozne má to bolelo. Ako som prišla domov spustila som plač,hrozna úľava . Povedala dokt.kde ma bolí a ako,ukázala opuch . Pozrel sa,že zápal dutín a dal ant. S tým,že ak douzivam ant a stav sa nezlepší na crp k obvodnej. Tam mi namerali 37 a niečo. Mám pol ant dobrate a opuch sa zväčšuje smerom na hor k vlasom. Od obočia. Akoby navreta žila to vyzerá. Taká čiara cez hlavu. Dávam si ibuprofén od bolesti tak sa to dá vydržať. Ale dnes mi vyskočila teplota 38,9 . Inhalujem kamilky. Hrozne sa bojím prepichovania toto rozhodne nepodpíšem . Iba som to čítala na nete . Nemám sople,kašeľ,hrdlo ma nebolí? Inhalovala som a nič zo mňa nevyšlo?? Príde mi to divné.
@0izidora0 toto mám aj ja , nad obočím ako je čelovo dutina to msm ako keby opuchnuté a ide mi to hore k Vlasom .boli má to ako keby návreté. Inak cítim dnes sj pod okom zajtra idem na orl či sú to neni tento krát dutiny zápal bez nadchy . Ale napadlo má či to nebude problém neurologicky cieva, migrena .
Prosim ake atb si dostala ? A je ti lepšie aspon ?
A to crp ti kedy vyšlo že 40 ? Juj moja mame podobne ale iste problémy 😪
@0izidora0 ja uvidím zajtra čo mi povedia na orl lebo ja už som bola aj na dutiny operovana a vtedy mi povedal raz jeden orl lekár že takéto bolesti môže robiť sj neurologické choroby ako migrena ale cieva či čo . Dokonca či to nebude trojklanny nerv .
Tento krát som bola minuly týždeň v kine a pustili tam klímu .a mám pocit že odvtedy sa mi to postupne zhoršuje. Insk všimni si či zo nesúvisí z menzesom hormónmi vtedy by to mohla byt migrena . Ja msm posledný rok takéto stavy a všetci stále dutiny alebo migrena.
@0izidora0 onak dalacin sa dáva na dutiny ale niekedy je slabý .penicilinove sú lepšie na dutiny ale ja som alergická na ne . Ale ta teplota nasvedčuje na dutiny ja teplotu nemám chod k obvodnej crp keď správi uvidi sa . Ani nádcha ani hrdlo jedine zápal v dutinách opuch bez nadchy aj to je možné .
RTG mi robili...dutiny vzdušné...tak už neviem z akého dôvodu by sa mi mohla tá dierka upchávat
@0izidora0 nie operaciu dutin v narkoze vtedy dom msla iba zhrubnutu sliznicu a to že vraj mohlo robiť problémy tak má hnaly na operaciu ale problemy boli aj potom a po čase zase asi tou operaciu sa mi spravil vzrat a blokácia dutin nevedia z čoho či z tych divnych bolesti v čele a v nose sa mi zablokovali ústia v dutinách a mi to len otvárali .áe jeden orl co operuje mi povedal ze môže mi toto robiť aj iné neurologické problémy ale neurológ nič nezistil z magnetickej že asi aj to môže byt migrena .tocim sa v kruhu a neviem čo s tou hlavou či dutinami ? Som na nervy
@0izidora0 nie práveže ja teploty nikdy nemala .myslim si si že toto môže byt zápal dutin.ale ja vždy urobia crp a krvný obraz som mala všetko o.k len crp som mala 11 ale mi nedala atb .ze uvidíme ako bude je tomu dva týždne a bolesti hlavy , čelo , pod okom .... uvidím čo zajtra .
@tanika mne na večer teploty bolesti klesnú. Ráno a poobede je to najhoršie. Potom necítim fakt skoro nič. Daj vedieť ako si pochopila. Ja asi skočím vo štvrtok,ide víkend. Na pohotovosti mi neviem ako pomôžu. Ležať nemôžem ísť ,mám malé dieťa. To podpíšem reverz. Snáď to také zle nebude. Poctivo sa inhalujem aj lieky jem,prikladám teple.
Crp mám v poriadku
@jaja1991 Skus ORL mozu to byt dutiny.