Bolesti hlavy a tlaky

jarkakkkkkk00
3. feb 2021

Ahojte, uz asi 9 den ma.boli hlava mam tlak nos na hlavu. Niekedy ma.boli menej no niekedy sa to nedá vydrzat. Mam aj pocit na vracanie a zavraty niekedy . Mám chronicky zapal prinosovych dutin no stale ked mam chytené dutiny tak take bolesti nemam teraz je to hrozne ta bolest hlavy sa neda vydrzat je to skôr taka tlaková bolest tlak citim na nose pri ociach na čele. Dnes som.bola u dr ta tak.mi povedala ze moze to mat viac pricin aj ocny tlak napr. Alebo chrbtica ale krčna chrbtica ma.teraz neboli...len ta neznesitelna bolest hlavy nikdy predtym.som takr bolesti nemala :(

tanika
17. feb 2022

@jarkakkkkkk00 môzem sa spýtať čo nakoniec pomohlo ? Ja mám zapal dutin tersz pri covide . Som chronicky dutinar . A mám presne take stavy ako vy .?poradite aká tabletka zabrala ? Alebo atb ??! Ďakujem za ta odpoved 😘

tanika
1. mar 2022

@jarkakkkkkk00 poprosím ako a cíti pomohlo s tými dutinami po covide ?? Som z toho fskt na prášky 14 deň od covide ( koreň nosa , este troška zahlienenie, opuch dutin .. všetko ostane už dobre kŕmite dutiny dostali Asi zabrať tým čo covidom.

ivkav5
22. nov 2024

@jarkakkkkkk00
@tanika
Baby nejaké rady? Mám to isté už vyše týždňa a fakt hnusné chvíľkové bolesti, nič nepomáha. Zmizlo vám to? Čo pomohlo? Vďaka!🙂

tanika
20. jan 2025

@ivkav5 ja teraz opäť problemy s dutinami cez sviatky som chytala podla mna covid, bez teploty cro v norne viac krst robene v lekarni aj u Mudr. vytery negativne, rtg dutin ciste len opuch slizníc v dutinách . Tankuje cez atb len prebytočné mi dala pamycon a aerinazu ns odpuchnutie nic nepomohlo …. Ono tie dutiny ak si nahodou mala zspsl dutin slebo silnú nadchu potrebuju cas asi tak mi teraz 14.1. Pozrel s kamerou dutiny ciste bez zapslu a hlieny . Len ako náhle zmena počatia , z tepla do zimy reagujú taktiež vecer nic a tano vstavam uh ma bolia čelne dutiny aleno tlaky v hlave . Krv odbery opäť dobre . Ja to mám po silnom virusovom zápale dutin . Tak neviem uz som sa aj na ct dutin pytala ske ze to je po chorobe skoro este .
Aj ty si mala zapsl dutin ???