Bolesti hlavy 3 mesiace po 5tom pôrode. Čím to je?

barbyna6
14. aug 2011

Som 3-mrsiace po porode,a mam 5-te,dieta.Kazdy dem mam bolesti hlavy.Cim to je???

janka_pn
14. aug 2011

mozno ti zoslabli oci a potrebujes len okuliare. asi blbost, ale viem, ze hlava moze boliet okrem milion inych veci z chrbtice alebo oci...

sisaha
14. aug 2011

my ti do hlavy nevidime, preto cim skor treba ist k doktorovi, aby sa vylucila nejaka vaznejsia pricina...

domini25
14. aug 2011

to je vseobecne- boli ma hlava.... ja mam migreny od osmych a teraz v 25ke mi nasli cystu na mozgu.... moze ta bolet hlava ze si soplava, z chrbata, z oci, nieco co mas na mozgu, z baaarscoho.... ist k neurologovi na eeg a magneticku rezonanciu a mas odpoved

sorciera24
14. aug 2011

moja znama je 2 mesiace po porode a kazdy den ju neskutocne boli halva, ale fakt ze hrozne bolesti.....uz presla CTG, magneticku, neurologiu, proste vsetky vysetrenia a nic jej nezisitili...takze ani doktori nevedia pricinu (ako vacsinou)......len ona je uz bezradna.... ☹

olifcek
14. aug 2011

skus jest vitaminy pre dojciace mamicky, ak kojis. pridaj si aj vitamin C, mozno TI chyba a zelezo... skus to tyzden a ak vobec nic nepomoze, ostava Ti lekar..

pingu1
14. aug 2011

zeby unava, pocasie, zmena tlaku? mala si epiduralku? mna bolievala hlava rok po epiduralke. alebo to moze byt chronicka migrena, bolest chrbta, ktora ti vystreluje do hlavy.
no je toho spusta, treba navstivit v prvom rade doktora

renin
14. aug 2011

No aj ja som toho názoru,že by si mala ísť k doktorovi,ale najprv vyskúšaj toto,skús ráno hneď ako vstaneš napiť sa najpr obyčajnej čistej vody.Mne to veľmi pomohlo.Ale nečakaj hneď zázraky.Jedlo by malo prísť na rad až o 15 minút neskôr,pretože vodou detoxikuješ organizmus.Ale môže to byť aj zo stresu,máš dosť veľkú rodinku a ja tiež.Snaž sa rozdeliť prácu aj iným.Neverila by si ako stres škodí.Ja som teraz tiež nie zdravotneOK,ale snažím sa z toho dostať a aj sa mi to darí.

janulkan
14. aug 2011

v prvom rade strazit pitny rezim, malo vody, husta krv, nedostatok okyslicenia 🙂 pestra strava a oddych, pri 5 detoch musis davat aj na seba velky pozor 🙂
a ak ani jedna z moznosti, smer lekar... podla priznakov ti urcite lepsie odpovie ako ktorakolvek z nas

annaopialova
14. aug 2011

ahoj to mozes mat aj z oci ak mas vysoky ocny tlak treba stym ist

ludka140281
14. aug 2011

aj zoci ako pise annaopialova 😔 ,aj krcna chbtica by to mohla bit,aj ocny tlak ako tu uz spomenuli... spomen to lekarovi 🙂 ak veris na zoci,tak si pomoz a uvidis,ci to pretrvava 😉

evickapooh
14. aug 2011

a mas aj ine priznaky ako dvojite videnie,nauza ?a kde presne ta boli hlava?odkedy 3 dni alebo 2 tyzdne?mne boli hlava od 8 ich rokov!s vacsimi mensimi pauzami-mam migrenu a tenznu bolest hlavy...takze viem co to je...ja by som isla na tvojom mieste k neurologovi-ale najprv k ocnemu -komplet ocne vysetreni-ocne pozadie.potom ak mas dobreho neurologa posle ta najprv na EEG ,potom na CT.,MR.Treba vylucit to najhorsie...-ale ak neides k lekarovi,tak pitny rezim treba dodrzat,nechod na priame slnko,kofein-len s mierou,ale ak mas nizky tlak tak kludne si daj 1- 2 kavy,vyhybat sa stresu-ak to sa da 😖 .,dostatok spanku,...a zacni brat horcik...je to len vitamy,vlastne mineral-napr. sumivy Magnesium alebo Mg B6.....ak po 2 tyzdnoch sa nebudes citit lepsie chod k lekarovi!