Ahojte,od vcera poobedia mam dost intenzivnu bolest hlavy,hlavne na lavej strane pri spanku,trocha aj zvrchu hlavy.ist s tymto na pohotovost,ci pockat do utorka na vseob.dr?Nezabera mi ani tabletka od bolesti,takuto zvlastnu bolest som este nemala🙄
@taktotedanie skusala som brufen,aj novalgin 500,nachvilu zaberie(hodina) a je to tu zas🙄
Ako prepáč, ale ísť s bolesťou hlavy na pohotovosť?
@denisa_deniska ludia chodia na pohotovost aj s vacsimi blbostami ako bolestou hlavy, dostanu novalgin do zadku a domov
Ak je to migrenovy zachvat v nemocnici spustia infuziu
Liecis sa na nieco? Tlak mas v poriadku? Na vysoky ocny tlak sa neliecis?
@taktotedanie presne, a potom to tak aj vyzerá 🙂 neverím, že keby ma bolela hlava tak, že idem zomrieť (čo ma teda bolela), ešte by som stihla sa informovať na mk, či mám ísť na pohotovosť. Zachvíľku tam budú chodiť ľudia s “reznou ranou” po holení si nôh 🤷🏻♀️
Autorka, ak ti je tak zle, radšej teda behni 🙂
@taktotedanie tlak mam v poriadku,akurat vcera mi pri rozculeni vyskocil,neliecim sa na nic,len mam prasknutu platnicku dole(L5S1),ale ci to ma suvis s tymto ani netusim.je to taka neprijemna bolest,pulzujuca,nemala som takuto este,preto hladam radu,ci to vydrzat nejako do utorka alebo co
Pri rozculeni vyleti kazdemu
Nie nema to suvis
Skus magnezium ci guajacuran, flector a pod, poriadne sa vyspi ale pokial mas potrebu tak chod samozrejme za ten vyssi poplatok na pohotovosti
@denisa_deniska bohuzial viem, na pohotovosti som si svoje odrobila 🤷🏻♀️
@taktotedanie dakujem,skusila som este aj magnezium,no nepomohlo.vcera som tak dufala,ze sa z toho vyspim,no dnes je to este horsie🙄uvidim ako bude zajtra,snad to prejde.niesom clovek ktory sa vlaci po pohotovostiach s hlupostami,vyuzila som ju asi 2x za poslednych 15r,len vedla mna mi spi este male dieta,je normalne ze mam trocha obavy asi🤷♀️
Skús si dať studený obklad na miesto, kde je bolesť najväčšia a Alpou si ponatieraj spánkovú oblasť.
Ak máš pulzujúcu bolesť, môže to byť aj migréna.
Ja mávam migrény a niekedy mi nezaberie nič, ani Flector. Jednoducho tá bolesť musí sama vyjsť. Vtedy potrebujem len kľud, tmu a ticho, neviem vôbec fungovať.
Skus kofolu s citronom, zvys davku vitaminu C.
Aka tabletka? Mas prsvne davkovanie? Skusala si aj iny liek?