Bolesti hlavy

14. sep 2023

Ahojte. Mám 5 mesačné bábo, nespava mi bud kolika, teraz asi zubky ale ja ked takto 30x som hore mne ide rano prasknut hlava, robila som 3 roky len nocne kolko x aj 5x v tyzdni niekolko tyzdnov po sebe ale toto vstavanie je na nic. Nechcem byt na novalginoch a znicit si zaludok liekmi. Viete poradit nieco okrem vydrzat?
Naozaj nie som schopna cez den fungovat a tym padom sa len modlim kazde rano az uz je dalsi den a toto skonci a urcite si materstvo neuzivam. 🥺

kacena4
14. sep 2023

nech ta vystrieda partner pri nocnom vstavani

deny9943
14. sep 2023

Poznám to dobre. Požiadajte niekoho, ak máte v okolí, "na pomoc". Aby ste si oddýchli v noci alebo aspoň cez deň. Partner, mama, sestra... nemôžete sa psychicky vyčerpať úplne. Odráža sa to potom na Vašom zdraví a to materstvo si neužívate.

lilizzachy
14. sep 2023

Skús poprosiť niekoho nech ti dieťa v noci postráži. Ja som prišla po 4 mesiacoch ku svokre a spala som celú noc a celý deň, nosila mi ju len na dojčenie. Padlo to veľmi dobre.

natalia_r
14. sep 2023

Na toto nepomoze absolutne nic ine len sa poriadne vyspat naozaj. Vie ti niekto pomoct?

autor
14. sep 2023

@kacena4 snazi sa ale vstava do prace 🙈

autor
14. sep 2023

@deny9943 mama ma zlomeny stavec, manzel chudak robi co moze 🥺 a svokrovci pracuju 🥺

autor
14. sep 2023

@natalia_r som po operacii, stvrtok mi brali zlcnik 2 noci tu spala svokra ale ja to nedavam 🥺

danielahamar
14. sep 2023

magnézium

natalia_r
15. sep 2023

Po operacii zlcnika a staras sa o babatko? To akoze naozaj? To ja som po operacii zlcnika sa tyzden nevedela hybat. No a ked ti svokra pomahala si sa nevyspala?

danielahamar
15. sep 2023

Len 2noci? No tak ju zavolaj naspať