Bolesti chrbtice - stres a psychický pôvod

4. okt 2021

Máte niektorá bolesti chrbtice a bolo Vám zistené ,že je to zo stresu a psych.povodu?Čo Vám pomohlo?Desať rokov chodím po lekároch kvôli bolestiam chrbtice a keďže sa nič nenašlo,tak podľa nich mi nič nie je.Boli ma všetko od kostrce po hlavu.Stale som niekde seknuta.
V pondelok mám ísť k psychiatricke,ale niekedy ma tak boli,že neviem či dožijem rana.

silceb
4. okt 2021

Ja som mala bolesti chrbta, až do hlavy mi to vystrieľalo. Najhoršie bolo po druhej dávke očkovania, kedy sa mi zjavila svalová slabosť až mi to tlačilo na dýchanie. Bola som aj na RTG, krvi, všetko ok. Zhodou okolnosti som bola objednaná na masáž po natiahnutí členku a masér sa má spýtal či mám aj iný problém. Opísala som mu, rozmasiroval, o 5 dni znovu a viac. A zrazu som sa cítila normálne. Mala som niečo zaseknuté. Teraz chodím pravidelne a Zrovná dnes som si uvedomila, že necítim chrbát a pokračujem normálne v živote bez inej zmeny. Skúste teda masáž. Tiež som to mala spojené aj so stresom.

kacena4
5. okt 2021

bolest chrbta mozes mat aj od stuhnutia nemusi sa nic ukazat na CT ci MRI chrbtice. treba pohyb, cvicenie, rehabilitacia... bez toho to nejde seknuta byt asi nemozes kedze to slovo znamena ze ti vystupi platnicka zo svojho miesta a mala by si akutnu pichavu bolest v konkretnom mieste nie v celom chrbte. skor len stuhnute svalstvo zo zleho drzania tela ci pohybov a ano psychiatricka ti moze pomoct zbavit sa stresu a chronickej bolesti podanim liekov na ukludnenie ale cvicit treba aj tak inak to bude len potlacanie povodneho problemu

8611
3. jan 2024

Ahoj ako sa mas s tou chrbticou?

8611
3. jan 2024

Ahoj ako sa mas?