Bolesti chrbtice a svalov

emilllll
13. mar 2022

Dlsi čas ma boli chrbát a stoho ruky a nohy to je taka divná bolesť tých svalov hlavne na stehnach.Bola som aj na FRO tak ma odblokoval a dal rehabky do istej doby bolo ôk a teraz to začalo zase no aj napriek odblokovani medzi lopatkami sa to nezlepsuje skôr je to to horšie.Bola som aj pri fyzioterapeutke ta mi ukázala ako mam spat a sedieť,že to je s toho no chrbát boli príšerne.Neviete mi poradiť ku komu mam ísť.

patricka
13. mar 2022

@emilllll ja mam tiež problémy s chrbticou a bolia ma aj nohy pochodila som kadekoho a proste len cvicit a cvičit

marca12
13. mar 2022

@emilllll Musis sa naucit spravne cviky,spravnu techniku a pravidelne cvicit. Ja uz niekolko rokov trpim bolestami a ked pravidelne poriadne cvicim,citim zlepsenie. Akonahle polavim,uz je zle. Nic ine ako cvicenie a spevnenie svalstva ti nepomoze.

emilllll
autor
13. mar 2022

@patricka och moja nikdy predtým ma nič nebolelo,len cca mesiac do zadu som bola akože by stuhnuta tak ma napravil a bolo ôk,ale medzitým som zlomila ruku a 2mesiace doma no neviem čím to je ze to svalstvo stihlo,no som na tabletkách.Ake cviky cvičíte.Este idem na bankovanie v stredu skúšam všetko mozne

patricka
13. mar 2022

@emilllll ani mňa nikdy nič nebolelo porodila som a uz 4 roky sa trápim a mam bolesti

denisaaairdacova
9. dec 2023

Ahojte chcem sa spýtať ako vám začali príznaky keď vám zistili že máte Rauma
A ako sa s tým dá žit ? Prosím vás pomôže mi som zúfalá neviem byt s detičkami priatel pracuje a ja som stále len doma sa stresujem narodili sa mi dvojičky a mám rok a pol ročného syna začala ma bolieť krčma chrptca troma dvoma mesiacmi a teraz tak týždeň má strane bolia ruky nohy ako keby by som mala svalovku na ráno je to najhoršie keď vstávam neviem sa poriadne postaviť pondelok mám ísť dr zobral mi odber krvi a mám ísť pondelok pre výsledky
Prosím vás čo to môže byť viete mi s tým niekto pomôcť lebo sa strešné bojím či to nemôže byť leukémia alebo niečo také podobne alebo rauma ďakujem.