Ahojte
V poslednej dobe ma veľmi bolievaju kríže a krčná chrbtica ,aj medzi lopatkami a bolesť občas vystreluje až do brucha alebo hrudníka,ruky... Je to už fakt zlé. Večer sa budím nato,že sa neviem nadýchnuť,cítim také tlačenie ako keby v hrdle a totálne to neprestáva ani keď sa posadim alebo napijem ,vtedy tak veľmi panikárim až sa trasiem a bucha mi srdce o závod. Zvykli mi tŕpnuť aj nohy a ruky... Aj ma veľmi často bolieva brucho a mávam hnačky,ani to neviem z akého dôvodu,ale aj to je dosť veľké trápenie ... Je možné ,že to mám z chrbtice? To dusenie... Mávate podobne problémy a keď áno ,tak ako ste to riešili?
@luciar260 ja to mám tak isto bolí ma medzi lopatkamy a mávam také dusenie je to strašné
@denisaaairdacova mavas to tiez iba v noci ?
@luciar260 v noci nie ale cez deň .
@denisaaairdacova Prosim prešlo vám to dusenie a pocit niečoho v krku ? Z čoho to nakoniec bolo ? Čo pomohlo ,ďakujem
@denisaaairdacova Narazila som na tuto konverzaciu.
Mavala som to iste, trapila som sa s tym 2.5 roka. Z nicoho nic bolest medzi lopatkami, zablokovanie hrudneho kosa. Niekedy to preslo za par minut, niekedy to trvalo aj pol dna.
Najhorsie je si lahnut. Treba to predychat v stoji.
Neskor sa mi k tomu pridruzili zaludocne tazkosti. Tak som skoncila na sone a tam mi zistili vela malych kamienkov v zlcniku. A to co som mavala za stavy b oli zlcnikove zachvaty. Zlcnik musel ist von.
Tak ak mavate presne toto, odporucam sono zlcniku a davat si pozor na stravu.
@elmma Ahoj je mi ľúto že máš takéto trápenie môžno by ti pomohla masáž alebo nejaké cviky jednoduchšie na chrbticu aby ťa to nebolelo a ak máš skús si urobiť magnézium ale najlepšie by si mala o týchto problémoch povedať svojmu lekárovi on ťa vyšetrí a predpíše ti možno nejaké lieky na uvoľnenie tej chrbtice v každom prípade skoré uzdravenie želám neviem ako by som ti pomohol tiež mám s chrbticou problémy ale nemám takéto príznaky