Bolesti chrbta počas dojčenia

valeriasumylova
9. jún 2022

Ahojte prosím vás poraďte mi čo si mam dať na chrbát . Boli má už asi mesiac bola som pri svojej lekárke aby mi niečo nato dala ale nepochodila som lebo dojčím . Mam strašnú bolesť dieťa mam problém zobrať na ruky. Bola som aj u maséra aby má skúsil ponapravovať no nič mi nezaberá.

lydiasabolova
9. jún 2022

masť NoDol, tú môžeš aj počas dojčenia

zuzanna33
9. jún 2022

@valeriasumylova Tak v prvom rade je dôležitá posteľ a vankúš. Ak máš dobrý spánok to je základ a keďže kojíš namáhaš chrbticu ja som tiež tým trpela ale hľadala som rôzne iné polohy na kojenie na nete je kopa videí a nemáš skoliozu? Treba aby ťa obvodný poslal na ortopediu on ti všetko vysvetlí...cesta fyzioterapeut potom🍀

valeriasumylova
autor
10. jún 2022

@zuzanna33 no k ortopédovi má neposlali že to neni nutne . Tak neviem keďže sa ani z postele neviem postaviť.

valeriasumylova
autor
10. jún 2022

@lydiasabolova ďakujem

zuzanna33
10. jún 2022

@valeriasumylova ja som to tiež riešila sama fyzioterapeut môžu byť zablokované body na tele to žiadny lekár nepovie oni buď lieky ( na zničenie obličiek, žalúdka)robia z ľudí pokusné myši

valeriasumylova
autor
10. jún 2022

@zuzanna33 no dnes som bola u neurologa ale tiež nič moc dali mi infuziu a maximálne paralen alebo Ibalgin . Chceli má nechať ležať v nemocnici aby minešte dali infuzie no aké odmietla som už len kvoli malému . Tak len naplašte mi kázali dávať mastičky no a ten Ibalgin a paralen .