Ahojte prosím je tu niekto kto má problém s chrbticou tak že ho pichá aj pri srdci a na hrudi ? Prosím správu 🙏
@kinderkooo Ja mam tiez problem s chrbticou, mam miernu skoliozu do lavej strany. Pichava ma v rebrach, na bokoch rebier, vsade...a niekedy aj pri srdci, je to neprijemne. Nechodim vystreta a hrbim sa. Chodila som s chrbtom aj na rehabilitacie, chvilu pomohlo ale som zase kde som bola.
@minnie30 Presne tiež mám taký pocit,ako keby išiel na mňa infarkt také bolesti mám :(
a v posteli tiež sa ledva otočím, musím ležať v jednej polohe.
@marjuk Ja to mám tiež tak že v ľavo v rebrach ma strasne pichá a v predu pri srdci strašne niekedy až sa pohnúť neviem lebo sa bojím..Bola som aj u doktorky nech sa to rieši ale povedala mi že som mladá že to nič neni..No podľa mňa by to trebalo vyšetrenie
@kinderkooo áno mávam to aj ja je to nepríjemné
@kinderkooo ahoj aj ja mam taku bolest a najviac na hrudi a teraz citim ruku ale to je presilenie
@marjuk ja mam ten istý problém
@majk0986542257 Mne sa tieto bolesti opakujú, keď prechladnem, začne ma to potrosku bolieť až je to taká pichlava bolesť pri pohybe, väčšinou ma bolieva ľavá strana a nemôžem na tej strane ani spať. Ty to máš ako?
@marjuk ja som mala dlhodobý stres,úzkosť ale mam už dlhé roky skoliozu a terás? Už 3 týždne som prechladena stále chodím na WC neviem z čoho to mam ale VÄCSINOU Večer ma pichá pri srdci a cítim sa cez deň občas taka slabá
@majk0986542257 Ja mám tiež miernu skoliozu doľava a lopatku mám vysunutu dopredu z toho usudzujem že to pichanie ide odtiaľ, okolo lopatky aj dole, nabok a dopredu.
@marjuk a co ti pomáha???
@majk0986542257 Momentálne má to bolí a picha a užívam dorsiflex a magnezium.
@marjuk magnézium tie šumivé tabletky...??
@marjuk a to ti lekár povedal ze ti s chrbtice?? Ci si k lekárovi nebola???
@majk0986542257 bola som u rehabilitačnej kvôli chrbtici. Užívam magnézium galvex tabletky.
@marjuk pomáhajú rehabilitácie??
@majk0986542257 Pomôžu na nejaký čas, treba doma cvičiť čo mne sa moc nechce.
@marjuk cvičenie pomáha????ak ste pravidelne cvičili a chodili na rehabilitácie bolo všetko ôk??
@kinderkooo ahoj. Mala som to aj ja.
Masaz+cvicenie. Dobre pred cvicenim pouzit roller na chrbat. Preslo mi to hned po prvej masazi a prvom cviceni. Treba si najst na seba cas a trosku aj svojmu telu sa povenovat 😊
@akje ako dlho si cvičili??koľko minút??? Tiež mate skoliozu ?
@majk0986542257 nemam skoliozu.
Pomasirovat stacilo cca 30 minut a cvicenie mavam 35-40 minutove.
@akje cvičenie na chrbticu???
@majk0986542257 na cele telo. Vzdy sa mi to stalo po porode a naaledne neustale dvihanie deti, nezaskodilo mi cvicit na cele telo a pomohlo aj to.
@akje na hrudi vás bolelo ??
@majk0986542257 ano. Po porodoch ma najskor velmi bolel chrbat a nasledne ma pichalo v hrudi. Nefungovalo zmenit polohu. Pomohla az masaz a to cvicenie.
@akje po koľkých cvičeniach vám bolo lepšie???a tiež ste sa cítili taka slabá.
@majk0986542257 ako som uz pisala. Hned po prvej masazi a cviceni mi bolo omnoho lepsie.
Kedze som vdaka detickam moc nespala, bola som aj slaba. Urcite pred cvicenim rozcvicku s rollerom a po cviceni uvolnovacie cviky. Ponatahuje sa vsetko 🙂
@akje ja som mala aj dlhodobý stres ale aj skoliozu mam tak neviem z čoho to mam ...
@majk0986542257 áno keď som cvičila mi bolo fajn, prestala som cvičiť a zasa ma to bolí.
ja, vtedy ani vystrieť ani prehnúť ☹