Bolesti chrbta a brucha

19. feb 2024

Prosím vás zažil niekto bolesti brucha ja mám už asi polroka intenzívne každý deň bola.som aj na gastre nič nezistili..
Ale mám veľké bolesti hore v strede a vľavo a od včera ma bolí už aj na tej istej strane chrbat.
Chystám sa k dr nechutí mi už ani jesť veľké mám bolesti.
Stretli ste sa s tým?
Ďakujem

lienocka2808
19. feb 2024

kde presne máte lokalizované bolesti? niekde pod rebrom, alebo vyššie? AKé gastro vyšetrenie vám bolo robené? pýtala by som sa na MR vnútorných orgánov (pankres a podobne).

autor
19. feb 2024

@lienocka2808
@lienocka2808 zhruba ako je podprsenka ..pod prsiami ..ako mám dlaň až po prsty ..iba mi robili gastro hadičky nič viac..zajtra idem volať doktorke ..určite sa budem pýtať na mr prípadne sono..a tak isto aj chrbát vzadu na tých miestach

zuzkaa1991
19. feb 2024

Krv vam brali ja som.mala zapal pazeraka tiez ma to bolelo plus mi zistili intoleranciu dali lieky ozzion po mesiaci prea bolest tiez som mala.aai 2 3m bolesti kym prisli na to....mne hadička ukazala...ale.mna viac menej boli ked zjem co nemam ;)

13matka17
20. feb 2024

Moja mamina s tým leží v nemocnici. Len neznesitelné bolesti v bruchu pod rebrami v ľavo vyrážajúca do chrbta. Sranda, že všetky testy má v poriadku, tak neviem kam sa pohneme

lillyilly
21. aug 2024

@13matka17 prosim vas, co zistili?

11spido11
10. sep 2024

@13matka17 dobrý deň prišli na niečo mam podobne problémy už dlhodobo.

11spido11
10. sep 2024

Dobrý den. Prišli vám na niečo?

11spido11
3. nov 2024

Dobry den. Aj vam zistili nieco v com je problem vasich bolesti ?

11spido11
8. nov 2024

Prosím prišli vam na váš problem? Rieaim podobne bokestinuz od marca. Okrem boreliozi mi nic nevedia zistit. Psychiater tak isto nepomaha...uz neviem kam ist.