Bolesti chrbta

zuzanazuzana26
25. aug 2022

Su to uz dva tyzdne ukrutnej bolesti.Kremy teple obklady 3 lieky od lekara a ziadna navsteva lekara,samozrejme ze len cez telefon a konecne som sa dockala aj navstevy az na druhy tyzden v stredu(zahranicie).Zacalo to bolestami cely chrbat a zostalo to len na pravej strane,ziadne ine bolesti nemam ani problemy z mocenim ani ms ta skoncila a na druhy den zacali bolesti neviete coto moze byt alebo nemala ste niektora nieco podobne?Bolesti su v kuse pri kazdom pohybe nieje to len sem tam ale v kuse bolest😥

zuzkaa1991
25. aug 2022

@zuzanazuzana26 najst dobreho fyzioterapeuta....ja zas som skončila tak a to chodím kazdy mesiac na masaze a na fyzioterapeuta cakam mesiac na termin
Minulý rok som chodila na rehabilitácie(podla krokov musela som absolvovat aj ked zbytočne som vedela)na rehabilitáciach som hovorila boli ma krk lieky som brala a nic isla som nakoniec ku fyzioterapeuta a zrotovany stavec som..mala do 10min ma presla bolest ktora trvala.niekolko tyzdnov

zuzanazuzana26
autor
25. aug 2022

@zuzkaa1991 dakujem skusime zajtra nieco poriesit ja som po autonehode ked som bola 12ttuz je to 16 m od vtedy bolesti chrbta ale toto je velky des uz to nedavam

zuzkaa1991
26. aug 2022

@zuzanazuzana26 určite fyzio este ked ste po nehode urcite musel/a vidiet v akom stave su stavce atd....len fakt treba kvalitneho nie kazdy vie správne napravit....to mi je luto urcite opat rgt ci ste nejak sledovana ešte??