Bolestí čela a hlavy

kvetinka134
16. nov 2020

Dobrý deň, už naozaj neviem čo mám robiť :/ ..(minule som tu písala, že mám problém so spaním)
Celý týždeň má bolí čelo aj hlava, ale najviac čelo :/ .. Ešte aj v noci mám bolesti, nechcem brať žiadne lieky, nechcem byť na nich závislá.
V noci som sa prebrala a išla som sa napiť, hneď ako som otvorila oči začalo ma to bolieť :/ a ťažko sa mi zaspávalo.

snazilka_bio_mamka
16. nov 2020

@kvetinka134 mna tak bolieva hlava ked pijem malo vody.. pijes dost vody? čistej.

3petka
16. nov 2020

@kvetinka134 kľudne to môže byt aj z oči. Moju mamu tak bolievala hlava a nakoniec musela začať nosiť okuliare a prešlo to...

siska53
16. nov 2020

@kvetinka134 ako ti radia, moze to byt aj z oci.. mozno aj z chrbtice?

Ja, ked ma.boli hlava, tak si tabletku veru dam! Lebo ak sa snazim.odolat, ide mi to do migreny a to uz ootom aj zvraciam.

Ak si das jednu tabletku, alebo aj dve, tak urcite sa zavislou nestanes!

hyta
16. nov 2020

Píšeš že ťa bolí čelo. Nemáš zápal čelných dutín? Ja som vtedy mala príšerné bolesti, oči ma tiež boleli . Pomohlo mi suché teplo, z liekov som si dávala Pyridoxin a C vitamín. Keď neprechádzalo bolo nutné užívať antibiotiká.

klarissa25
16. nov 2020

Mna boli celo ked mam zapal dutin... A vtedy ako pise vyssie treba suche teplo... A vyhybat sa zime

simca06022011
16. nov 2020

AK nemozes spavat, tak tato bolest hlavy a oci moze byt presne z toho. Ak este nebodaj rpacujes s PC, alebo pozeras do mobilu, alebo by si mala mat okuliare... tak je to moze byt dovod. AK by si mala zapal dutin a z toho bolesti, nebodaj zapalene oci, to by si aj na inych priznakoch uvidela (podla mna). Nedaj si prosim ta ziadny liek, ani nahodou, radsej sa trap dalej, to je osoznejsie...

pink_lady
16. nov 2020

nechapem ludi co sa stazuju pistia ze ich nieco boli, ale tabletku ani za svet! pokial nie si tehotna, naco sa trapis? preboha...a hlavne v pripade hlavy plati ze tabletku treba nasadit hned ako sa bolest rozbieha lebo potom to je uz tazko zastavit ...na bolest v oblasti cela mne osobne najviac zabera panadol ultra rapid ...zaq chvilu je klud alebo panadol extra rapide je tiez dobry ale slabsi. ak to neprechadza, tak treba ist k lekarovi, posle ta mozno k neurologovi, ale tiez prva otazka bude, ci ti zaberaju bezne analgetika...

sapetka
16. nov 2020

Dutiny?