Bolesti brucha kvôli ovulácii

stevkagallova
26. okt 2015

Máte niečo odskúšané čo pomáha pri bolestivej ovulácii. Doteraz som s tým problém nemala a posledné mesiace sa to nedá vydržať. Najprv som myslela, že mám zápal vaječníkov. Príznaky ako pred mrchou, nafúknuté brucho a neskutočné bolesti ale stále len na pravej strane. Antikoncepciu sme zatiaľ zo zdravotných dôvodov vylúčili, aby mi ešte viac nezaťažovali už aj tak choré obličky. Otehotnieť sa už tiež nechystám. Prosím nejakú osvedčenú radu. Ďakujem

veronikax
26. okt 2015

Mne na bolestivu ovulaciu pomohla sprcha...a aspirin a vela caju ;) Trva to len den ci viac ? U mna to trvalo len den ...ci pol dna 🙂

mirka
26. okt 2015

Aj ja s tym nam problem,
@veronikax aky caj pijes?

stevkagallova
autor
26. okt 2015

@veronikax no mne aj 2-3 dni. A veru aky caj?Alebo to je jedno? A teply alebo vlazny?

veronikax
26. okt 2015

@mirka a @stevkagallova ked mam tie ovu bolesti...tak si robim bylinkove caje 🙂 A podla chuti ... materinu dusku ... alebo tie bylinkove : zensky caj , zaludocny caj od wellnes tea...skusim aj foto pridat 🙂 a teplejsie trosku...ze sa vam zohreje telo ... organy 🙂 a tak by sa mali aj viac prekrvit 🙂

stevkagallova
autor
26. okt 2015

@veronikax dakujem 🙂 idem nato lebo uz to nevydrzim :(

veronikax
26. okt 2015

https://www.drmax.sk/herbex-zensky-caj/ tento som myslela 🙂 Aj urologicky je fajny a pomaha 🙂 A kludne si daj aspirin ... nebude az tak boliet ;)

nutrimas
28. okt 2015

@stevkagallova
@mirka
Napomocna pri akychkolvek "zenskych"problemoch je pupalka,velmi ucinna je vo forme oleja. Pomaha harmonizovat hladinu hormonov (bolestiva, nepravidelna menstr, ovulacia, cysty, menopauza, PMS atd). Odporuca sa uzivat 1KL rano a vecer, dlhodobo: https://www.modrykonik.sk/market/vyzivove-dopln...

kikuleenka
28. okt 2015

@stevkagallova mne aj magnezium proti krcom pomaha...tiez som myslela, ze skapem od bolesti a po nasadeni magnezia je to z mesiaca na mesiac lepsie, niekedy nemam uz bolesti vobec 🙂 uzivam ho kazdy den, normalne volnopredajnu 400mg raz denne.