Bolesti brucha, depresia a úzkosť

dom98
16. aug 2022

Ahojte , chcem vas poprosit mozno o radu alebo skusenost kto si presiel dacim podobnym.

Od januara tohto roka ma znicoho nic zacalo boliet brucho,
Mam za sebou desiatky vysetreni, cez chirurga, gastroenterologa, neurologa, endokrynologa,ocne,urolog,psychologa,psychiatra, CT,MRI,hematolog,hepatolog a mnoho dalsich vsetky vseledky mam okay. Bol som hospitalizovany v 3 nemocniciach nikde na nic neprisli a mne je stale zle.
Casom sa mi pridali z bolesti psychicke problemi depresivnouzkostna porucha.
Mavam bolesti cele dni kazdodenne len v noci mam pokoj a spim v pohode bez bolesti.
Mam dost priznaky aj celotelovo strasne mi zacali vypadavat vlasi, zmizli mi luny na nechtoch, tazko sa mi hoja rany a pod.

Na nic sa neprislo vraj som uplne zdravy no ja mam stale bolesti , niektore dni su lepsie niektore dni mam take bolesti ze ma davaju az do uzkostnych stavov.

Preto vas chcem poprosit trva to uz cez 8 mesiacov a ja neviem co mam dalej robit, som uz beznadeji presiel si niekto podobnym problemom ze trvalo dlho kym prisli na jeho diagnozu a dostal sa zasa do normalneho zivota ? Rad by som z niekym pokecal kto si prechadza , presiel niecim podobnym ako dalej :/

hana32
24. nov 2022

@dom98
Ahoj. Ako sa mas? Vyriesil si svoje tazkosti? Ja som na tom dost podobne ako ty. Pomohla by mi aka kolvek informacia. Pozeram, ze tu nikto nereagoval. Odkial si, ak sa smiem spytat?🙂
Dakujem pekne za odpoved.

dom98
autor
24. nov 2022

@hana32 ahoj mam sa rovnako , nijaka zmena , Zilina

hana32
25. nov 2022

@dom98 Ak by si mal chut porozpravat sa, kludne napis.

dom98
autor
26. nov 2022

@hana32 napisal som ti spravu

elizabetkamelissa
18. dec 2022

@dom98 ahoj ja som na tom bola podobne strašne bolesti brucha kŕče v bruchu ,bolesti chrbta dokonca som mala v stolici krv a hlieny ....bola som na kolonoskopii aj cystoskopii vsetko ok a ja som stale mala bolesti ..poruchy spánku úzkosť strach z rakoviny a podobne ...zistila som ze na vine je depresia a nedostatok spánku ....teraz chodím k psychologicke a beriem antidepresíva a cítim sa lepsie ..takze by som radila poradit sa s psychiatrom ...mna čaka este pre istotu CT ale verim ze aj tam bude vsetko v poriadku

kika1572
22. feb 2024

@elizabetkamelissa ahoj ako to dopadlo CT ak sa môžem spýtať? Ja mam už polroka bolesti zaludka a nevolnosti skoro každý deň vyšetrenia mam všetky dobre aj krv aj vysetrenie na gastre...ďakujem

elizabetkamelissa
1. mar 2024

@kika1572
@kika1572 Ahoj , vsetko bolo ok na CT takze vsetko to robila u mna psychika

11spido11
30. mar 2024

@elizabetkamelissa zažívam podobne stavy momentálne. Viem ze psychika môže toto spraviť ale ze by som mal stále bolesti brucha ktoré neustupuju a aj sa na ne ráno budím a som nevyspatý , bolesť chrbtice a aj hnačky neviem a mohla za to psychika....neviem, neviem ci to nejako fakt môže byť.

lega35
20. máj 2024

@elizabetkamelissa
Ja by som surne potrebovala poradit. mam 14 rocneho chlapca /chalana skoro 180cm vysokeho a 67kiloveho/ ktory sa uz 3 mesiace stazuje na bolesti brucha.
Boli sme uz vysetreni na gastro aj na gastroskopii, aj u imunologicky, nic ine ako nejake intoleranice mu nezistili /INTOLERANCIA NA LEPOK A NA LAKTOZU/, skusame sa tým riadit -bezlepkove a bezlaktozove "dobroty"varím ale furt nic nepomaha. On si stazuje ze ho stale velmi boli brucho a ze urcite to nie je podla neho zo stravy, jeho to boli aj rano ked este nic nejedol, niekedy je nekludny aj v noci, vacsinou ale spi.
uz ma napadol len internista ---ze ci by sa este nedalo nieco dovysetrit, fakt neviem
PROSIM NEVIETE MI PORADIT?
zajtra idem mudr Abaffyovej - imunologicka v dubravke, na gastre mu napisali ze to su funkčne bolesti - cize psycho, ale on sa s nicim netrapi, len teraz ma naozaj obavy ze mu nieco je a je velmi nekludny z toho a vystraseny a stale sa stazuje na brucho.
PROSIM PORADTE MI. DAKUJEM

11spido11
11. nov 2024

@dom98 borelioza? testy ti robili?