Dobry den. Som študentka strednej školy. Chcela by som sa opýtať.. Poslednou dobou mam strašne zle travenie. Znížila som o dosť aktivitu kvôli koronavirusu. Vyše týždňa ma picha v oblasti pupku a niekedy aj v žalúdku. Strašne malo jem posledne lebo buď viem, že mi z toho bude zle alebo nemam chuť. PLUS k tomuto všetkému mi mešká menštruácia. Prosím, poraďte mi niekto niečo.. rady, dojmy, hocičo.
Môže to byť aj reakcia na zmenu spôsobu života. Tvoje telo bolo zvyknuté na určitý štandard a teraz ho nemá. Nehýbeš sa riadne, neješ, do toho možno stres z toho, čo sa deje... Snaž sa čo najviac vrátiť do normálu a mohlo by to byť zas ok.
Tie veci sa dejú/pozoruješ ich na sebe v poradí, v akom ich popisuješ? Bolesť v oblasti pupku tiež môže znamenať iné, keď bolí napravo/naľavo, hore či dole.
@mimisebe - kvoli virusu vobec nemusis znizovat aktivitu, chod na prechadzku, turu, zabehaj si, cvic doma a pod. 😉 . . . a ci si podla priznakov tehotna posudit neviem, ale zvaz aj tuto moznost ( sprav si test, ale napr. pri mimomaternicovom tehotenstve sa produkuje menej tehotenskych hormonov, ktore test ani nemusi zachytit ) preto ak budu bolesti a nechutenstvo pretrvavat, jednoznacne navsteva gynekologa ( moze ist aj o hormonalne aktivnu cystu vajecnikov)