@fjury Mne robili kontrolu na helicobactera po 3 mesiacoch, aby sa potvrdilo, ze liecba bola uspesna. V papieroch mal lekar napisat, kedy prist so vzorkou stolice na kontrolu. Treba sa dozadovat dalsich vysetreni. Nedaj sa odbit.
@fjury Ahoj. A bolesti...su ake? Na CT ta moze poslat tvoj gastro alebo ked by ta hospitalizovali v nemocnici s bolestami, tak by ta mozno poslali. Sono ti robili?
@fjury Mna napravo od pupka pichalo tri mesiace. Robili mi sono, Ct, magneticku, kolonoskopiu a nic sa nenaslo. A to pichanie ako prislo, tak aj same odislo. Urcite odporucam dalsie vysetrenia, aby ste vedeli viac.
@adkala ja som si skúsil kúpiť b lekárni teraz test na heliobaktera a bol negatívny, a na gastro som bol zaniesť vzorku ale to len na to ze aky mam kalprotektin lebo som ho mal vysoký pred 2 mesiacmi
@fjury Moja kolegyna mala take bolesti, gastroenterolog ju odbil, ale obvodny sa v tom vrtal, az ju poslal na funkcne sono, tam zistili uplnu nefunkcnost zlcnika. Zobrali jej zlcnik a odvtedy ma pokoj.
@fjury bolesť v oblasti krížov môže byť aj crohnova choroba ..skús sa vypýtať na gastro 🙂