Bolesti brucha

lenocka137
15. máj 2016

Ahojte, už skoro rok ma trápi problém.Stalo sa mi to prvú krát pred tehotenstvom, malinký má teraz dva mesiace.Z ničoho nič ráno ma začalo veľmi bolieť brucho hlavne akoby pod pravým rebrovym oblúkom až so krížov, potom sa to rozšírilo na čele brucho, kŕče a tlak. Bolesť bola taká velka, že má museli zaviesť na pohotovosť... Tam mi po edali, že podozrenie na apendicitidu. No sono bolo čisté a zápal som nemala. Bolesť po 4 hodinách prestala. Potom sa len také ťahanie presunulo do pravého podbrusia.Potom nič...mala som pokoj no potom sa mi to stávalo pravidelne každý mesiac, pridružilo sa k tomu aj zvracanie žltej horkej tekutiny, striedanie zimnice a horúčavy, počas tehotenstva každý mesiac. Momentálne po pôrode sa mi to stalo už tie no tie bolesti trvali už celý deň,stále bývam hladná aj po najedeni a skvrka mi v bruchu, skončilo to tak, ze zasa pohotovosť, zase len od bolesti Buscopan, ktorý nezabral, sono v poriadku ale ešte behom tehotenstva mi zistili žlčníkové blato. Čakám na gastro vyšetrenie ale prosím Vás ak ste mali niekto niečo podobné prosím poraďte mi, čo to je už ďalší taký záchvat nechcem zažiť. Ďakujem vopred.

lilam
15. máj 2016

@lenocka137 Ahoj ja si myslím ,že je to žlcník.Tiež som mávala také bolesti a záchvaty,len ja som mala kamene nie blato.

lenocka137
autor
15. máj 2016

@lilam ja som sa ale pomýlila nezačnú mi tie bolesti na právo ale naľavo a potom je to v celom bruchu...ale môže to byť? Inak všetky príznaky mi sedia...☹

gaaaa
15. máj 2016

@lenocka137 Moja kamoška mala kamene a začalo jej to na ľavej strane a potom uplne všade.a ja som mala teraz piesok v žlčových cestach kedže už žlčník nemám a mala som tiež bolesti vľavo,potom v stree.dr.mi robil gastro a zistil mi piesok a teraz ho tam už nemám vyplavil sa mi.a blato a piesok je horší ako kamen povedali mi na chirurgii.skus si dávať nospu,alebo algifenove kvapky ale tie su na predpis.brtovi ich dali na pohotovosti ked bol so žlčníkom a odvtedy má pokoj zatiaľ.

lujzamisko
15. máj 2016

Ja mám kamene Aj piesok zistené počas tehu vtedy mi to začalo zachvaty presne zacnu bolestou až do chtbta kŕč bolest všetko naraz. Ja som teda na pohotovosť nikdy nešla. Skus keď ti to začne dať na kockovy cukor alpu A zjec to fakt to pomaha. A na to ešte som dostala nospu. A to pomahalo tak alpa za chvíľku kŕče odozneli .

lenocka137
autor
15. máj 2016

Takže to môže začať aj naľavo.. Hmmm ďakujem za rady...mne žiaľ keď u tie bolesti začnú buscopan a nospa nepomáhajú ale na pohotovosti mi mohli dať len to keďže som kojila...ale už nekojim... Ja u sa cítim ako blazon, niekedy nx mňa pozerajú ako keby som si to vymýšľala ale veď naposledy som od bolesti odpadla...vám sa potom tak strieda tiež zimnica a teplo?

lujzamisko
15. máj 2016

@lenocka137 ja som prvé razy O sebe chvíľku ani nevedela len my pchali do úst alpu aby to prešlo