Dobrý deň,už to bude týždeň čo ma boli brucho ,a.zaludok a mávam pichanie v bruchu a pod rebrami ,bola som u dr ,krvný obraz v norme crp zvysene na 8,moc,stolica v poriadku ,predpísala mi algifen kvapky podľa potreby ,ale od včera večera mám strašne vysušené v ústach ako keby som mala niečo v hrdle vôbec nemám sliny ,od čoho to môže byť ?neviem či mám ísť na urgent..
Daj sa poslať pre istotu na gastro na hadicu
a co chces riesit na pohotovosti? sucho v ustach 😲 pohotovost je pre život ohrozujuci stav a to ty nie si, smer dr. nech ta posle na gastro
@sisa_s nie nič z toho nemám ,ani nefajčím ,preto sa pýtam ,či z algifenom keď mam bolesti to vyliečim,alebo len potlačim ,suchosť v ústach a hrdle začala včera večer keď som mala silnejšie bolesti brucha ,dr mi NATO povedala že či som náhodou nepila málo vody a veľmi to neriešila ,podľa výsledkov je všetko ok a tak to nechala
@najzienka na gastro ist....mne ani usg brucha nic neukazalo a nakoniec som mala zapal pazeraka plus sa vytvorila aj intolerancia na mlieko 🙈na vsetky zlozky
@zuzkaa1991 zápal pažeráka by sa neukázalo v krvných testoch
@najzienka ja som isla s tym ze ma boli zaludok schytala som zo škôlky nejakú virozu kolegyňa sa dostala.do týždňa mna zaludok bolel aj z vody cistej vyskusala som všetko dostupné z.lekarni potom som.isla k obvodnemu ten krv aj usg poslal vsetko.ok zevraj bilirubin zvyseny dal.tabletky helicid ze ma byt ok alemne ok nebolo dokopy asi 3 tyzdne ci kolko preslo ma poslal na gastro bola som prekvapená zobrali ma hned a tam pazerak zistili ...dali druhe tabletky a tie zabrali...teraz mna zaludok ci pažerák ci co boli na lavo pod rebrom ked zjem syr kedze sa pizzi nezdavam 😁 a zas nie kazdy syr mi vadi na alergo ze mam skusat ktore potraviny vadia mi akoze ďakujem za tame bolesti😇
Urcite skočiť na gastro ak nezaberaju ziadne lieky...nasla som.este kvapky gastritol malokedy maju v lekarni ale cez eshop sa da kupit tie mizaberaju na bolesť aj mne dal inac algifen ci jak sa pisu od bolesti ale neuzivala.som ich kedze su dost silne
@zuzkaa1991 ja som včera večer zobrala len espumisan a je to oveľa lepšie ,tak uvidím ,dr má mať dovolenku tak si skočím po výmenný papierik ku gastro keby nahodou
@najzienka aj gastritol si kupte je este lepsi ako espuminan su to bylinkove kvapky. Sa.mi zdaju ;)
Nemas cukrovku, neuzivas antidepresiva, antihistaminika (lieky na alergiu), nefajcis?
Ak nemas ukrutne bolesti brucha, nemyslim, ze suchost v ustach je na urgent, pi vela vody nesladenej