Bolesti brucha

karkulka89
15. dec 2022

nevie mala som silné kŕče celého brucha na pohotovosti mi povedali ze diétna chyba ale to už bolo v nedeľu a v pondelok som bola u obvodného a ten mi na základe výsledkov krvi z nedele že mám začínajúci zapal. Bolesti už sú miernejšie. Len ak sa najem tak cca za 15 min ma zacne strasne boliet brucho a ide to az dolava a krížou potom ma prezenie.Ak by aj v tomto niekto vedel poradiť budem veľmi rada už som stoho zúfalá a bojím sa ci to nemôže byť niečo vážne. Prosím poraďte koľko to trvalo vám alebo ako Ďakujem 🙏🙏🙏🙏🙏

timetotime
15. dec 2022

fuha, to ked uz ti ani doktori nevedia poriadne povedat, ze co sa s tebou deje, to uz co je? nie si na nieco alergicka, nemas intoleranciu na nejake jedlo, ci zlozku v nom?

karkulka89
autor
15. dec 2022

@timetotime intolerancia na mlieko ale tomu sa vyvarujem.tak ja neviem ako si pomôcť. Ci zájdem zase zajtra k obvodnemu. 🥲

luccija
15. dec 2022

@karkulka89 aké máš lieky?Môžeš mať čokoľvek zápal žalúdka, niečo podráždené na gastro, internistke na sono Ta nechceli poslať?ak to nebude prechádzať choď znova k obvodnej.Slepak Ti skúšali?

karkulka89
autor
15. dec 2022

@luccija sono mam v poriadku, Helicid na kyselinu v žalúdku A antibiotika augmentin a plus probiotika. Bojím sa ze skončím v nemocnici 🥲

karkulka89
autor
15. dec 2022

@luccija co ma stým internista?

luccija
15. dec 2022

@karkulka89 internista je na vnútorné lekárstvo bolesti brucha...kľudne môžeš mať z kyseliny podráždený žalúdok a zápal, či stresu...môj muž to mal a pritom kyselinu nepociťoval.Ved máš lieky ATB zaberu prečo by si mala ísť do nemocnice?daj si diétu a oddychuj
Neskôr by nebolo od veci ísť na hadičku.

karkulka89
autor
15. dec 2022

@luccija
@luccija no stresmen som riadna stále sa bojím 🥲 hej hej budem riešiť hadicu. A muzovi to koľko dní trvalo kým to prešlo?

luccija
15. dec 2022

@karkulka89 asi mesiac mal občas bolesti

karkulka89
autor
15. dec 2022

@luccija a jemu to zistili stoho gastra ci?