PROSÍM všetky žienky čo by mi vedeli poradiť. Som dva mesiace po pôrode. Už asi štyri dni ma Bolieva brucho a točí sa mi v hlave. Je stále len v určitú dobu dňa. Bábätko si vyžaduje veľa môjho času a úsilia takže som aj trochu unavená. Najviac ma hnevá to točenie hlavy. Neviete mi niekto poradiť čo s tým. Ešte stále plne dojčim a menzes som ešte nemala. Ďakujem...
Ďakujem, na kontrolu som bola. Je to všetko ok.robí sa mi to asi 4 dní. Skôr si myslím či to nie je ako namiesto menštruácie alebo trošku aj stres.
MagneB6
Ivetka, môžem aj keď kojim? A koľko?ďakujem za radu.
Ja ti odporučam narosan čučoriedkový máš tam bečka zelezo a ine vitaminy Je to sirup mozu to kojacie prave takým sa to odporuca vlastna skusenosť
Ďakujem...
Ja som 6 mesacu po porode a je mi zle mivam zavraty naval I tepla an zimi strasne sa mi PRI tych zavratoch rozbusi srdce a a mivam stav ze nemozem dichat neviem preco sa mi to deje pred potom som bola OK mozete mi poradit prosim us nevladzem stoho
@turonova ahoj aj ja mám ten istý problém už ti to prešlo ?
@turonova mala si epiduralku?
@ktochytavzite nie rodila som normalne
Ale asi to bude z únavy malo spím a mám stres
@severannka nemas anemiu?
@ktochytavzite nie všetky vyšetrenia ok aj minerály ok
@turonova keby išlo len o točenie hlavy, pripisovala by som to zlému pitnému režimu a nedostatku vitamínov a minerálov, ale to bolenie brucha v určitú dobu dňa je zvláštne 😕 Na kontrole po šestonedelí si bola?