Baby, v pondelok som bola na sone a doktor skonštatoval spontánny potrat ( 8tt) s tým, že netreba ísť na kyretaž. Všetko išlo dobre, bolesti a krvácanie boli podľa očakávania. No dnes ráno som sa zobudila na príšerne bolesti. Tak som išla zase k Dr., spravil zase sono a povedal, že je to dobré. Maternica je čistá. Dal mi injekciu na uvoľnenie kŕčov, no vôbec mi nezabrala. Ani tabletka od bolesti. Krvacanie je v norme, nič hrozné, žiadna teplota. Len tie bolesti... Čo s tým? Len vydrzať? Už mám za sebou tento rok 2 potraty a jeden min. rok, no takéto bolesti som ešte nemala 😢
@pink_lady tiez ma to napadlo. Obvodny ti robil CRP, ci ako zistil ten zapal?
@zuzkalujza ano. No ti poviem, ze vtedy som myslela ze zomriem naozaj, strasne bolesti potom sa pridala aj hlava. A teda vtedy sa mi stalo uplne etste ze hrozne nerpijemna vec ale to tu radsej ani nenapisem
@zuzkalujza ahoj píšem to lebo som zažila toto teraz pred 2 tyz a nikto nikde nepíše o belestiach po .. len duševne bla bla bla a tak.
Ja som potratila v nedelu a mala som bolesti kazdy den trosku take menštruačné vecer silnejšie na 4 den od potratu som mala vecer silne bolesti skoro ako v nedelu Nechápala som co sa deje ale este nieco sa asi muselo dostat von... nedelu na to som prestala krvácať a potom este 3-4 dni ma bolelo na ľavo aj na právo led som si sadla alebo sa postavila .. bála som sa ze mozno neni vsetlo ok ale je . Je to normalne. 10 dni po potrate mozu byt kŕče a ťahanie.. je to uplne ok.
Každé telo je ine a potrebuje iny cas. Šetrí sa a vsetko čoskoro prejde.
@seraa dakujem ❤️ A mrzi ma tvoja strata.
@zuzkalujza ja som potratila v sobotu a v pondelok poobede som dostala bolesti...v utorok na sone bolo vsetko ok...maternica cista...no na dalsi den som sa ani vycurat ani vy...nemohla, co ma tak bolelo cele brucho - fakt silna bolest. Stvrtok som isla uz svojmu obvodnemu a dal mi antibiotika. Na dalsi den bolo lepsie. Mozno mas tiez nejaky zapal...