Bolesť zubu pri upchatom nose

3. mar 2023

Ahojte, nemám chrípku ani nie som chorá mám iba upchatý nos hlavne teda na noc a ráno a bolí ma pod licnou kosťou a zub hore číslo 5 , myslíte že to môže byť z toho upchateho nosa? Zápal dutín alebo tak? Mám to len na jednej strane a len do jedného zuba to vyráža a teda keď si zatlačím vedľa nosa popod tu kosť tak to jemne cítim, kto máte skúsenosť napíšte prosím 🙂

sovica
3. mar 2023

Áno, u mňa sa to tak prejavuje skoro vždy a je to veľmi nepríjemné. Zvyknem sa častejšie naparovať a nahrievať lampou. Mne tá bolesť zvykne vyrážať aj do ucha.

autor
3. mar 2023

@sovica fakt? A aj do zubu? Lebo mi je čudné že len do jedného zubu ale nieje to bolesť ako taká len také nepríjemné ,,,

gab
3. mar 2023

ano, mavam to pri kazdej nadche, vyraza mi to vzdy do zubov, najskôr lava, potom druhy den prava, absolutne super pomaha inhalovanie, 2x denne po 20 min. bolesti polavia, nadcha ustupi..

sovica
3. mar 2023

Áno, aj tento týždeň som chorá a presne toto sa mi deje. Normálne som sa už začínala báť, ale už tá bolesť zubov začína ustupovať. Musíš byť ale v teple a najlepšie pomôže naparovanie a nahrievanie lampou, ako som písala vyššie.

paulinam99
3. mar 2023

Zvýšená citlivosť, či bolesť zubov 5 a 6 vpravo hore sa u mňa objavuje spravidla vždy, keď dôjde k prechladnutiu / chorobe. 😉

vikus17489
3. mar 2023

Ono mozno toto pride niekomu velmi cudne, ale realne to je :D Stalo sa mi to raz a myslela som, ze sa to nikomu v zivote nestalo iba mne :D Mne samej to bolo velmi zvlastne. Tiez som sa naparila a preslo aj to to a uz sa ta bolest zuba nevratila, ale nechapala som.

nicollette332
3. mar 2023

ano, kludne to moze byt, ze to suvisi s upchatymi dutinami. vsak ono je to vsetko poprepajane.

janinah
3. mar 2023

Je možné.ze zub je príčinou problému s dutinami.nie naopak...nie som laik.

zlatovlaska123
11. mar 2023

Ja mám takú skúsenosť, že keď zub bolí pri chrípke, tak s ním niečo nie je v poriadku. Skôr či neskôr sa prejaví.