Bolesť zubu po podaní liečivej vložky

mimi_lali
22. aug 2023

Baby hrozne ma bolel už dlhšie zub mala som tam dieru ale v nedeľu večer začal tak bolieť že už som ráno utekala k zubarke. Ta mi ho vyvrtala vyčistila a dala liečivú vložku ktorá chuti ako propolis alebo niečo také, dlho mi držala injekcia na umrtvenie takže som včera necítila žiadnu bolesť dosť dlho, a ešte som si dala aj flector. Ale ráno keď som vstala asi prestal už aj liek zaberať takže zub začal samozrejme bolieť, hneď som si dala flector prestalo ale najhoršie je že mi ta bolesť ide do oka a neskutočne ma boli hlava. Pred 3 hodinami som si musela dať valetol lebo zase začalo bolieť, a teraz to boli zase a čakám aby som si mohla dať až večer tabletku na spanie nechcem sa stále dopovat, zubárka mi vravela že keď to bude bolieť mám zavolať lebo mám hlboký kaz. No neviem či tam mám zajtra volať a ísť alebo počkať že či je to normálne že vložka takto bolí, ale nechcem takto trpieť celý víkend a potom utekať na pohotovosť keby to je neznesiteľne… baby poraďte myslite že to prejde že je to len reakcia toho zubu ? Alebo mám radšej zajtra volať ?

andreakotesova
22. aug 2023

@mimi_lali "vyškrab" si tu vložku (napr. s veľkouihlou), uľaví sa ti. A zajtra zavolaj dr.

bbebe
22. aug 2023

zvykne to boliet este 2 dni a potom uz by malo byt dobre.

monda17
19. jan 2024

@mimi_lali ahoj prosím ťa vybrala si si tú vložku, uľavilo sa ti potom? Ďakujem