Bolesť zubu

22. jan 2023

Ahojte baby už som zúfalá pred týždňom som dostala futbalkou do lica odvtedy mi pulzuje v zube hlavme v noci sa to zhorsuje bola som u zubara lebo celé noci nespavam od bolesti urobil mi rtg ten bol v poriadku takisto na zube nemám ani kaz ani plombu. Zub mam bolestivý na poklep a na zahryz predpísal mi lieky od bolesti aj keď najprv sa čudoval ze mi nezaberajú voľnopredajné zevraj to nie je možné. Povedal ze pokiaľ to neprejde mam zajtra prísť ale hovoril ze to môžem mať z nárazu citlivé ze som mlada ze to prejde. Už 4 noc som nespala neviete z čoho by to mohlo byt ked mam rtg je v poriadku ? Poprípade ci ste nemali nieco podobne
Ďakujem

7kikuska7
22. jan 2023

Zápal nervu /možno zub odmrel, skúšal ci je živý? (chladova skúška). Ak boli na poklep a v noci nemôžeš spať je dosť pravdepodobné, že bude musieť vybrať nerv a urobiť endo.

pielka
23. jan 2023

Ako ti ten zub ošetroval, kontroloval? Ak to neprejde dozaista by som doktora ešte vyhľadala. Mne tiež niektoré lieky vôbec nepomáhajú, veľakrát keď niečo mám tak Cetalgen je jediný, čo mi zaberie.
Len tiež to potrebuje čas, lebo kým sa to zahojí, zregeneruje, bude to trvať.

diankadop
24. jan 2023

Ten naraz tiez musel byt supa, tak si myslim, ze to bude este nejaky ten cas boliet, ze to len tak neprejde, predsa len to nie je len nejake male buchnutie alebo nieco.