Prosím, vie mi niekto vysvetlit,prečo ma bolia zuby bez nervov s rôznou intenzitou a vždy večer viac? Zuby boli brúsené 14.5 .následne nasadené korunky v auguste vybraté nervy pod mikroskopom .Zuby sú citlivé na dotyk už ani zubár si nevie rady.Samozrejme robený 3D snímok a všetko ok.Som unavená a vyčerpaná z bolestí a samozrejme zúfalá čo ďalej.Prosím poradte mi čo ďalej.😢😭
Zápal trojklanného nervu sa nepotvrdil.
@mariynka 🤦♀️🤦♀️🤦♀️lebo pred ocko nikoho nic nebolelo, neboli mozgove prihody, rakoviny, ani infarkty... Ze vas to este bavi...
@feemina presne toto som mala aj ja a ockovana nie som.Daj si predpisat prasok nimesil ten ti pomoze.
@feemina hore alebo dole? Lebo ak dolné zuby môže to byť problém s trojklannym nervom. Aj hore ale zväčša to býva dole. Sú to také bolesti aj mŕtvych zubov, skúsila by som pridať magnézium, pripadne lekára zubára ktorý sa zaoberá týmto. Pripadne ci to nie je aj kĺb aj to je možnosť. Očkovanie s tým nič nemá.
@renata1405 nepomaha😔
@feemina mozem sa spytat, ci ste ocko.na kovid? Bo 3ocko.kolegyne s tymto tiez bojuju. Hrozne bolesti zubov.. 😞