Bolesť zubov trvá už 7 mesiacov

feemina
8. dec 2024

Prosím, vie mi niekto vysvetlit,prečo ma bolia zuby bez nervov s rôznou intenzitou a vždy večer viac? Zuby boli brúsené 14.5 .následne nasadené korunky v auguste vybraté nervy pod mikroskopom .Zuby sú citlivé na dotyk už ani zubár si nevie rady.Samozrejme robený 3D snímok a všetko ok.Som unavená a vyčerpaná z bolestí a samozrejme zúfalá čo ďalej.Prosím poradte mi čo ďalej.😢😭
Zápal trojklanného nervu sa nepotvrdil.

mariynka
8. dec 2024

@feemina mozem sa spytat, ci ste ocko.na kovid? Bo 3ocko.kolegyne s tymto tiez bojuju. Hrozne bolesti zubov.. 😞

feemina
autor
8. dec 2024

@mariynka áno som..

stanulienkat
8. dec 2024

@mariynka 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️lebo pred ocko nikoho nic nebolelo, neboli mozgove prihody, rakoviny, ani infarkty... Ze vas to este bavi...

renata1405
8. dec 2024

@feemina presne toto som mala aj ja a ockovana nie som.Daj si predpisat prasok nimesil ten ti pomoze.

ronie338
8. dec 2024

@feemina hore alebo dole? Lebo ak dolné zuby môže to byť problém s trojklannym nervom. Aj hore ale zväčša to býva dole. Sú to také bolesti aj mŕtvych zubov, skúsila by som pridať magnézium, pripadne lekára zubára ktorý sa zaoberá týmto. Pripadne ci to nie je aj kĺb aj to je možnosť. Očkovanie s tým nič nemá.

feemina
autor
8. dec 2024

@renata1405 nepomaha😔

feemina
autor
8. dec 2024

@ronie338 zuby hore a v podstate mrtve zuby ,niekedy az pulzuje ,alebo akoby az trpne..

feemina
autor
8. dec 2024

@ronie338 trojklanny to nie je bola som aj na MR.

ronie338
9. dec 2024

@feemina ale toto znie presne ako z nervu problémy. Mŕtve zuby také nerobia. Pripadne alergia na nejakú zložku z výplne korunových kanálikov.