Ahojte, bola som dnes u zubárky. Robila mi jeden kaz vľavo hore. Dala mi aj injekciu. Keď mi však injekcia prestala účinkovať, tak ma rozboleli zuby nielen vľavo hore, ale aj dole. Neviem, čo sa stalo, ešte nikdy som to takto nemala. Či mi to zle pichla, alebo prečo ma to bolí raz hore, raz dole. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Ďakujem
Ahoj, po injekcii som to tiež tak mala,tkanivá sa"prebudzajú" zo spánku 🙂
No ja som to tiež raz tak mala po injekcii, lenže to mi vtedy čistila kanáliky. Teraz mi len robila kaz, tak neviem, čo ma to tak bolí.
Tak počkaj a ak by sa to nezlepsilo skús zavolať zubárke, pre istotu.
Ďakujem za odpovede. Dúfam, že sa to zlepší. Lebo pre mňa je bolesť zubov horšie ako pôrod.🙂. Keď mi to pichla minule, tak som dva dni nemohla ústa otvoriť. Neviem, či to nevie alebo čo.🙂
Nervovo je dasno prepojene a prestreluje to. Inak daval si uz niekto vyrovnat krive zuby v dospelosti alebo poznate niekoho kto to robil? Citat sa o tom da vela ale realne skusenosti ci niekto ma.
@gaaspi ja som sa na to kedysi dávno pýtala mojej zubárky a ona mi to neodporúčala ,vravela, že je to aj moc drahé. Ale to bolo už dosť dávno, neviem, ako je to teraz. Ale zase na druhej strane, niektoré naše "celebrity" nosia strojčeky aj v dospelosti. Napr. Adela Vinczeová.
Ďakujem. To som potreboval. Keď budem najbližššie u zubárky sa spýtam ale bol som zvedavý že čo povedala tebe. Lebo to viem zhruba že je to zložitý zákrok a keď mi majú trhať originál zuby pre niečo čo možno ani nebude fungovať tak to nestojí za to, len mi vyčítajú krivé zuby často.
@gaaspi ak mas zuby zdrave, ciste a neprekazaju ortodonticky, tak nerob ziadne experimenty, pozri, ake ma zuby Dr. Smucler, znamy cesky stomatochirurg. Tiez sa mu v TV posmievali za krive zuby, on sa uprimne zacudoval nad ludskou hlupostou, ze nie je somar, aby si babral do zdravych zubov.
Len teraz je ta mania ze ludia chodia na plastiky, davaju si umele zuby, ale nikto nepovie podrobnosti cim si presiel.
No čo, ja mám dva krivšie zuby a som tu. Nemusia mať zase všetci holywoodske úsmevy.
Ja som mala strojček pred 6r.a už by som si ho nikdy viac nedala, stalo to dosť peňazí,tie"gumicky" sa odlepovali potom to rezalo do ďasna,je potrebná veľmi dôkladná hygiena, kôli tomu,že tam všade ostávalo jedlo.A najhoršie na tom je, že som aj po odstránení strojčeka musela používať vkladá i na nocs.Z odstupom času sa zuby pomaly vracajú ako boli.
aha takže nakoniec ani moc nepomôže, keď to tak prirodzene narástlo tak s tým veľa nespravíme.
Asi tak,zuby vyrovná za nejakú dobu( u mňa 2r.)aj tak to nebol žiaden holywodsky úsmev a potom treba na trvalo nosiť na noc vkladaci strojček.Za mňa určite už by som do toho nešla.
@mmoonna pockaj do zajtra - bolest zubov sa niekedy odraza, mozno ak ti pichla niekde k nervu alebo na nieco pritlacila. Ak ti je bolest neprijemna, daj si ibuprofen a zajtra by si o bolesti nemala vobec vediet. Ja som prisla raz ze ma boli zub na lavej strane - a kaz bol na pravej 🙂