Zacali ma posledne 2 tyzdne boliet zuby vzdy ked som si dala nieco skudene alebo sladke. Ale skôr tak akoby pri ďasnach . Potom to postupne prestavalo no od minuleho tyzdna ma zacal boliet jeden tiez tak pri diasne ale to prichadza len tak razom . Aj ked som vonku a je studeno. Neviem ci s tym ist k zubarke ci je to kaz alebo nieco s diasnami. Bola som u zubarky asi pred mesiacom a stazovala som sa jej ze mam odhalene krcky a ze ked pijem studene tak ma bolia . No nijako extra to neriesila a nezlepsilo sa to tie krcky mam odhalene uz dost dlho a stale to nechce prestat. Co na to pomaha?
Pomaha na to ist k zubarovi. Nepomaha nechat zub hnit alebo presediet zapal dasien.
@malacibulka praveze som s tym uz u zubarky bola preto sa pytam ci by sa to nedalo aj nejako doma. Nema pre mna zmysel za nou znovu ust ked mi zasa da ,,specialnu pastu" ktora nepomahaa. Samozrejme ak sa to nebude dat vyliecit doma pojdem za nou len nemam moc rada chodenie po zubqrkach
Jasne ze sa zuby nedaju liecit doma! Doma sa da robit len prevencia. Mozes vymyslat s babskymi receptami a potom umries na zapal okostnice. Neriskuj s hlupostou.
Na dentálnej hygiene si bola? Lebo ja to tak mám že zubár iba pozrie a opraví ak je dačo ale ak chcem vyčistiť poriadne zubný kameň a také, tak na dentálnu hygienu.
Mne odhalene krcky pred rokmi zubar zalakoval, aspon on to tak nayval, a mam pokoj.
Skus tyzdnovu kuru s corsodly gelom miesto zubnej pasty, ak mas zapal dasien tak to stiahne, ale ak to bude pretrvavat, treba to riesit so zubarkou