Ahojte,vcera mi zubar pod mikroskopom vyplnal kanaliky,trvalo ich uzavrel s docasnou vyplnou na korunke.zub vsak boli,aj na zahryz(samozrejme nejem na tejto strane).dokedy by mala bolest prejst,vlastne moze ma takto stale boliet? Dakujem ak niekto poradi.
@allie458 dakujem,ja som to mala aj zapalene,rozmyslal nad atb ale nakoniec nedal.vyse 200e som uz dala za ten zub,no ak by mi mal zas robit endodonciu tak neviem🙄
@luciakovacova0603 ahoj, mala som to iste...s docasnou vyplnou bolelo v podstate celý cas, az kym som nesla na celkove dorabanie..cca 10-14dni, neviem presne...ale nie intenzívne, len tak miestami, na zahryz...
Potom mi to vyvrtal a urobil normálne, dal trvalu výplň...citlive to bolo dalsie asi 2-3tyzdne...ale kofferdam som odmietla, prvykrat som z toho dostala paniku, musel to rýchlo odstrániť 😅
Mna to bolelo dovtedy dokym som nemala dobre zbrusenu plombu. Hned ako mi ten zub spravil sa mi zdalo ze je to ok (bolo to este asi znecitlivene) ale aj po tyzdni ma to na zahryz bolelo a trochu som citila ze mi plomba zavadzia...tym ze bola vyysia ako povodne zub tak tam bol aj vacsi tlak - po zbruseni to bolo uz dobre 🙂 takze aj to sa moze stat, ak by to nepreslo...
Ked ti to robil iba vcera tak to moze boliet, za par dni by to malo prejst. Ja som to mala take citlive este asi 5 dni? ale taka intenzivna bolest na ibalgin to bola iba den - dva max. Ak by ti to trvalo dlhsie zavolala by som zubarovi.