Zdravím, mám problém a zaujíma ma, či má nejaká z vás podobnú skúsenosť. Som v ôsmom týždni tehotenstva, pred týždňom mi začala nádcha, bola som zahlienená, bolelo ma hrdlo a mandle, našťastie sa to už zmierňuje a posledné dva dni sa cítim omnoho lepšie. Včera ma však začal bolieť horný zub, neviem presne identifikovať ktorý zub by to mohol byť, bolesť cítim pri dvoch hneď vedľa seba, jeden z nich mám už 5 rokov plombovaný, druhý by mal byť zdravý. Ide o to, že bolesť nie je príliš silná, dá sa vydržať ale zato je taká pulzujúca, cítim tam tlak, pri zakusnutí sa bolesť prejavuje najviac a najmä ak sa predkloním alebo pri zakašľaní. Keďže ma ešte stále trápi kašeľ neviem ako to u zubára zvládnem, preto budem rada ak mi niektorá z vás poradí, je napríklad možné že by to bolo iba z choroby a nebolo by to nič vážne? Ďakujem prajem pekný deň.
@n820p pulzujuca bolest,tlak pri skuse znaci zapal korena. Pravdepodobne ti budu musiet vycistit kanaliky.
Momentálne mám niečo podobné. Bolesť zuba aj na dotyk bolesť relatívne ôk a ráno opuch. Bolo treba vyvrtat, kanáliky prečistiť až vyteká hnis nechať zub otvorený a atb
No môže to byť aj zápal dutín. A keďže si tehotná určite neotalaj s návštevou Dr
@n820p urcite treba ist k zubarovi, u mna to bolo tiez zo zaciatku vydrzatelne ale behom par dni to zacalo tak boliet, ze som nemohla spat. ...tiez som musela ist na cistenie kanalikov, netreba cakat kym to zacne boliet neunosne a navyse zapaleny zub predstavuje pre telo zataz, ..obzvlast v tehotenstve treba davat na to pozor
@n820p no ja som tak nedavno mala a mala som zapal na koreni a museli mi ho vyrezat z kosti.