Pred dvoma týždňami ma začal veľmi bolieť zub. Avšak kaz som nemala, teda aspoň som si to zo začiatku myslela. Bolesť bola veľmi silná, tak som navštívila zubára a ten mi zub rozvrtal a nechal otvorený 3 dní s tým, že tam mám hnis a musím si ho vyplachovať vodou. Po troch dňoch som prišla znova a zatvoril mi ho nejakou vložkou. Vložku mám v zube už tretí deň a mám pocit, akoby mi šla prasknúť hlava. Zub ma veľmi bolí a bolesť vystreľuje do ucha. Cez noc nespávam, lieky mi nezaberajú. Čo mám robiť? Prosím poraďte mi 😐
No veru zasa k zubárovi, vložku vyberie, zub prečistí a znovu nechá otvorený pravdepodobne.
Priateľa tiez boli zub a stale mu tam dava len vložku už rok nechapem proste ja som to nikdy nemala...
@viestta ďakujem za radu😃
Pohotovosť je vraj u nás nič moc, tak snáď vydržím do pondelka😌 bolesť je už na celej ľavej strane hlavy, horné aj dolné zuby... Ach jaj😐
@barbora335 v žiadnom prípade zub sa nesmie byt otvorený. Dostávajú sa tak kopec infekcie z úst do koreňa a prognóza na životnosť takého zuba sa znižuje. Musi ti doktor pod mikroskopom kvalitne ošetriť korenovy kanál. Nie každý to vie robiť a preto sú stále maš bolesti. Skús sa obrátiť na digital dental clinic, tam pracuje môj doktor a všetko robí pod mikroskopom. Určite bude vedieť ti zachrániť zub.