Ahojte, bola som viackrát na čistení kanálikov v jednom zube. V utorok mi ich už zaplnila, zub ma nebolí, ale keď cbsknrm zuby dokopy,tak ma zabolí. A ešte aj keď si umývam zuby, keď na to pritlacim. Myslíte,že je to v poriadku,alebo kde by mohol byť problém?
zub moze byt aj tyzden dva citlivy, je to normalne, treba pockat. Vnutro zuba sa mechanicky opracovavalo, chemicky vyplachovalo, potom plnilo, je normalne, ze takto zareaguje. Ak by vsak zub bolel sam od seba silnou bolestou, ze sa neda vyrzat bez tbl od bolesti, resp. by ta bolest budila zo spanku, vtedy treba kontrolu. Inak cakat, zlepsi sa to.
Mne povedala, ževraj dva , tri dni. Toto je už štvrtý deň. Ale je pravda,že sa mi tam dlho črtala a išla až k nervom v kosti. Tak ešte počkám. Ďakujem baby☺️
@bara_borka ďakujem, mňa to inak vôbec nebolí, len pri tom zatlačení. Tabletku od bolesti mi vôbec nie je treba. Tak uvidím, hádam ma to prejde.
tiež som tak bola so stoličkou... chodila som ako na klavír kým teda všetko vytiahla a preliečila. Povedala mi, že pár dní môže bolieť... trvalo to skoro 3 týždne ale prešlo to... a bolo to presne ako opisuješ - pri zatlačení, jedení...
Prave som tyzden po zakroku a tiez som to mala citlivy zub niekto ma dokonca aj bolesti. Vobec na tej strane nejem a po tom case sa aj citlivost straca.Myslim, ze do dalsieho rande so zubarom uz bude uplne zahojeny na korunku.
@bagre to isté. Zuby dokopy au auuuu auuu
mne zubár povedal že môžem mať mierne bolesti ešte zopár dní...